Ace Combat 7: Skies Unknown julkaistaan huomenna!

Pitkään odotettu jatko-osa legendaariseen lentopelisarjaan julkaistaan huomenna 18.1.2019. Sarjan ensimmäinen osa julkaistiin vuonna 1995 Sony PlayStationille ja sen nimi oli lännessä Air Combat. Ace Combat -sarja on saanut tässä välissä noin 15 peliä, niin pelikonsoleille, kannettaville käsikonsoleille sekä matkapuhelimille. Nyt on kuitenkin viimein jälleen pelin pääsarjan vuoro. Ace Combat 7: Skie Unknown.

Peli julkaistaan siis 18.1.2019 PS4:lle ja Xbox Onelle. Pc-versiota on lykätty jostain syystä 1.2.2019 asti. PS4:llä peli sisältää myös tuen PSVR:lle eli virtuaalitodellisuudelle. Tietääkseni ainakaan tällä hetkellä tukea vr:lle ei ole pc:llä. PlayStatonilla on ilmeisesti vuoden yksinoikeus siihen.

Bandai Namco on mennyt bersergiin näiden Ace Combat 7 -trailereiden kanssa, mutta kokoan ne kaikki tähän uutiseen alle. Aloitetaan jo viime vuoden elokuussa julkaistulla eeppsellä “release date” -trailerilla.

Ikävä kyllä trailerit on itselleni ainut mitä toistaiseksi saan, koska en viittsi peliä vielä ostaa, kun Resident Evil 2 -julkaistaan ensi viikolla. Järkevänä kuluttajana Ace Combat 7 jää itselleni odottelemaan alennushintaa vaikka peli varmasti olisi täyden hinnan väärtikin. Varsinkin sarjan aikaisemmille faneille.

Sitten tähän niitä trailereita. Järjestys on uusimmasta vanhimpaan.

Add a Comment