Age of Empires IV on virallisesti paljastettu

Lisää Gamescom 2017 paljastuksia Kölnistä, Saksasta. Eli Microsoft on vahvistanut täysin uuden osan olevan kehitteillä rakastettuun ja kaivattuun reaaliaikastrategia sarjaan Age of Empires. Uusi peli on ainaki toistaiseksi nimetty vain yksinkertaisesti Age of Empires IV:ksi, mikä on oikeastaan enemmän kuin hyvä allekirjoittaneen mielestä. Jos minulta kysyttäisiin niin mitään tuon kummempia lisänimiä ei edes tarvittaisi.

Alla pelin julkistutraileri, ikävä kyllä mitään varsinaista pelikuvaa ei ole vielä tarjolla.

Peli on ainakin toistaiseksi tulossa vain Windows 10:lle ja sitä kehittää Relic Entertainment, jonka muita tuotoksia ovat mm. Company of Heroes ja Warhammer 40,000:  Dawn of War -pelit.

Se nähdäänkö peliä muilla jakelualustoilla kuin Windows 10 -kaupassa koskaan jää nähtäväksi, mutta olen silti innoissani, että tämä genre saa myös uutta tuulta purjeisiin näin kolmannen ja ensimmäinen persoonan ammuskeluiden joissa on stealth-elementtjä täyttävässä maailmassa, ei sillä etteikö nekin voi hyviä pelejä olla, mutta RTS on genre joka saisi tehdä oikein kunnon paluun vaikka uuden kunnollisen Command & Conquer -pelin voimin ja ei sovi unohtaa myös, että Warcraft 4 olisi enemmän kuin tervetullut.

Age of Empires IV:ttä odotellessa Microsoft on kuitenkin aikaisemmin julkaisemassa vielä kiillotellun ja parannetun version alkuperäisestä Age of Empires -pelistä, joka kantaa nimeä Age of Empires: Definitive Edition ja se tulee myyntiin 19. päivä lokakuuta tänä vuonna, joka toivottavasti korjaa peliä pahasti vaivanneet tekoälyongelmat. Ilmeisesti moinen on tulossa vielä joskus myös sarjan kahdesta jatko-osasta. Joten Age of Empiresin ystäville on luvassa mielenkiintoiset ajat.

Alla  vielä Age of Empires: Definitive Edition traileri

Lähde: Pelaajalehti

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *