Battlefront saa Rogue One -sisältöä joulukuussa

Star Wars: Battlefront on päässyt yhden vuoden ikään ja saa neljännen ja viimeisen laajennuksensa 6. joulukuuta, eli vähän ennen Rogue One: A Star Wars Story -elokuvan ensi-iltaa, joka on 14. joulukuuta kuluvaa vuotta. Tämä laajennus on juurikin teemaltaan Rogue One -aiheinen ja kantaa nimeä Rogue One: Scarif.

Rogue One: Scarif sisältää pelimuodon joka yhdistelee lentotaistelua ja perinteistä maataistelua, neljä uutta taistelutannerta, sekä kaksi sankarihahmoa Jyn Erso ja Orson Krennic joiden ääninäyttelyä tähdittää itse Rogue One -elokuvasta tutut Felicity Jones ja Ben Mendelsohn.

Battlefrontin jo julkaistu lisäsisältö on pelattavissa ilmaiseksi tämän viikonlopun, eli 20. päivä marraskuuta asti. Pelistä julkaistaan myös Ultimate Edition 6. joulukuuta, joka sisältää peruspelin lisäksi kaiken jo olemassa olevan lisäsisällön sekä tulevat Rogue One: Scarif ja PlayStation VR -lisäsisällöt. Nähtäväksi jää saadaanko tuota virtuaalitodellisuussisältöä koskaan muille alustoille.

Star Wars: Battlefront on saatavilla pc:lle, PS4:lle, XOnelle.

Alla Battlefront Ultimate Edition traileri


Star Wars Battlefront: Ultimate Edition Trailer… by mftgametrailers

Star Wars: Battlefront on yksi niistä peleistä mistä nautin alkuun tosi paljon, mutta ei sen koommin ole tullut pelin pariin palattua, nyt kuitenkin ajattelin päivittää perusversioni kaiken kattavaan pakettiin, kun peli saa viimeisenkin lisäsisältöpakettinsa. Pelailin peliä tänään pitkästä aikaa ilmaiseksi kokeiltavan lisäsisällön ansiosta ja kyllähän siinä mukavat Star Wars -vibat sai taas aikaan. Nyt on siis hyvä odotella Rogue One -leffaa ja lisäsisältöä Battlefronttiin, jos vaikka tällä kertaa katsoisi leffan samantien, että ei tarvitse kuukausi tolkulla väistellä spoilereita, niin kuin Force Awakens -elokuvan kanssa kävi.

Lähde: Electronic Arts

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *