Bayonetta julkaistiin vihdoin pc:lle, luvassa 4K -tuki

Platinum Gamesin lännessä vuonna 2010 (peli julkaistiin Japanissa vuonna 2009) Xbox 360:lle ja PlayStation 3:lle julkaisema peli ilmestyi saataville pc-tietokoneille Steam-jakelualustan kautta tänään 11.4.2017. Pelistä on julkaistu myös Wii U -versio vuonna 2014 Bayonetta 2:sen yhteydessä, jonka julkasijana Nintendo itse toimi, joten sitä ei varmaan kannata ihan heti pc:lle odotella, mutta “never say never”, jo tämä ensimmäinen osa on hyvä todiste siitä.


Bayonetta – PC Launch Trailer by mftgametrailers

Pc:llä Bayonetta tukee natiivisti mm. 4K-resoluutiota. Sisällöllisesti se vastaa Xbox 360 ja PS3 -versioita plus Japaninkielisen dubbauksen joka tuli pelin Wii U-versioon, mutta ei ollut lännessä mukana X360:lla ja PS3:lla. Pelin Wii U -versio sisältää Nintendo-kohtaista sisältöä, ei siis yllätä, että moinen ei pc:lle asti siirtynyt. Ostamalla pelin huhtikuun 25. päivään mennessä saa kaupan pällle digitaalisen maistiasen pelin ääniraidasta, digitaalisen taidekirjan, taustakuvia ja avatareja.

Peli ei kuitenkaan pc:lle päätynyt ihan puskista, sillä Sega on jo viikon verran kiusoitellut tähän suuntaan pelin virallisella sivulla osoitteessa: http://www.bayonetta.com/

Peli on saatavilla ainakin Steamissä ja siitä pyydetään 20 euroa.

Vaikka omistankin pelin jo PS3:lle ja Wii U:lle, niin nyt tuli todellinen hyvä syy pelata se uudestaan, 4K ja 60 fps. Aikaisempi kokemukseni on lähinnä ala-arvoisesta (kuitenkaan ei ihan niin kauheasta versiosta kuin internet väittää) PS3-versiosta. Wii U:lla kokeilin peliä jonkin verran, mutta en koskaan jaksanut uudestaan koko peliä koluta läpi, sillä sekään ei teknisesti ollut kauhean vakuuttava. Jos nyt vihdoin pelistä päästään nauttimaan asianmukaisella tavalla, kunpa jatko-osa vielä löytäisi myös tiensä pc:lle joskus (toivossa on hyvä elää).

Laitoin alle vielä pari vuotta sitten tekemäni videot pelin Wii U-versiosta.

Add a Comment