Blogi uudistuu!

Niinkuin otsikosta voi päätellä, niin tulen tekemään muutoksia tähän blogiin lähiaikoina. Yritän tuottaa enemmän ja parempia artikkeleita, varsinkin nyt viimeisempien Youtube-muutoksien ja häppeninkien takia. Tulen edelleen tekemään myös videoita, mutta en postaa tänne jokaista videota enää erikseen. Eli jos haluat löytää esim. let’s play videoni, niin parhaiten se käy suoraan tilaamalla kanavani MadFinnTech Youtubessa.

Jatkossa linkitän kirjoittamiini artikkeleihin jotenkin aiheeseen liittyvät videot itse artikkeliin. Näin sivusto ei tyyliin kerran viikossa floodaannu kun jaksan niitä tänne päivitellä. Tavoite on se, että kirjoittamani artikkelit löytyvät sivustolta helpommin. Aikaisemmat videot jää blogirolliin, mutta tästä eteenpäin en postaa niitä blogiin.

Niinkuin olet saattanut huomata, niin olen viimeaikoina julkaissut myös elokuva aiheisia artikkeleita kuten elokuva-, DVD- ja Blu-ray -arvosteluita peli aiheisten juttujen lisäksi, tämä tulee lisääntymään tulevaisuudessa, koska harrastan elokuvia lähes yhtä intohimoisesti ellen jopa enemmän kuin pelejä. Ei paniikkia! Pelijutut ei häviä mihinkään!

Minulla myös edelleen Patreon-kampanja auki, jos haluat tukea tätä blogia ja Youtube-kanavaani taloudellisesti. Tarkoitus ei ole kerjätä mitään, mutta pienetkin lahjoitukset auttaa pitämään pyörät pyörimässä, parantaa juttujen laatua ja määrää, niin tällä sivustolla kuin Youtube-kanavallni. Se löytyy osoitteesta: https://www.patreon.com/madfinntech

Jos Patreon ei miellytä, mutta haluat silti tehdä lahjoituksen, niin sen voi tehdä Paypalin kautta osoitteeseen snaketus@gmail.com ja viestiksi “Donation/Lahjoitus”.

Kiitos tämän astisesta tuesta ja miellyttäviä luku/katseluhetkiä!

Add a Comment