Bugbearin Next Car Game aloitti Kickstarterin

Suomalainen Bugbear Entertainment aloitti Kickstarter-kampanjan uudelle romurallipelilleen, Next Car Gamelle kerätäkseen rahoitusta pelin kehitystä varten. Aikaisemmin peliä joukkorahoitettiin pelin ennakkomyynnillä pelin omilla sivuilla, jotka löytyy osoitteesta http://nextcargame.com/.

Bugbearin mukaan he halusivat alusta pitäen aloittaa Kickstarter-kampanjan, mutta firman sijaitessa Suomessa siinä oli mutkia matkassa, mutta nyt Next Car Game on vihdoin saanut kampanjan Kickstarterissa käyntiin ja kaikki Destruction Derbyn ja FlatOutin ystävät saavat pistää rahansa sinne missä ne suut yleensä on ja jos tämän pelin haluaa mahdollisimman hyväksi ja ehkä vielä seuraavan sukupolven konsoleille (tai ainakin toiselle niistä) niin ei muuta kuin roposia peliin.

next_car_game_med

Next Car Game on siis romurallipeli, kuten FlatOut ja esittelee Bugbearin uuden ennennäkemättömiä yksityiskohtia sisältävän pelimoottorin, joka on varta vasten kehitetty romurallipeliä varten. Peli on tarkoitus julkaista ainakin PC:llä tuli rahaa tai ei, mutta tietenkin mitä enemmän rahaa saadaan kasaan, sitä enemmän peliin tulee sisältöä ja ominaisuuksia, sekä myös mahdollinen konsoli versio.

En yleensä kirjoittele peliuutisia tänne blogiini, mutta tämä kun on Suomalainen juttu ja Suomalaista peliteollisuuttahan tuetaan niin ajattelin tätä täälläkin mainostaa, kun ainakin suuret kansainväliset peliuutissivustot ovat tupanneet sivuuttaa uutisen kokonaan.

NEXT CAR GAME KICKSTARTER

One Comment

Add a Comment