Dishonored 2 betapäivitys on nyt saatavilla Steamissa

Hiljattain PS4:lle, XOnelle ja pc:lle julkaistu hiippailupeli Dishonored 2 sai suuren betapäivitykseksi ristityn päivityksen pelin pc-versioon, jonka voi ladata halutessaan peliinsä.

Päivityksen olisi tarkoitus parannella pelin suorituskykyä ja lukuisia muita ongelmia. Version 1.2 muutolistan voi nähdä täältä. Betapäivityksen voi latailla omaan peliinsä menemällä Steam-kirjastossa Dishonored 2:sen kohdalle ja klikkaamalla oikealla hiiren painikkeella sitä ja valitsemalla Properties ja avautuvan ikkunan välilehden Betas ja Betas välilehden pudotusvalikosta BetaPatch ja lopuksi OK. Steamin pitäisi nyt alkaa ladata betapäivitystä peliin.

Myös tiettyjä Nvidian ajuriversioita tulisi suorituskyvyn maksimoimiseksi välttää. Näihin lukeutuvat ajuriversiot 375.70 ja 375.86 ja onkin suositeltavaa päivittää ajurit versioon 375.95 jos ei ole jostain syystä niin jo tehnyt.

On toki hienoa, että aikovat korjata muuten loistavan pelin sellaiseen kuntoon kun sen julkaisussa jo kuuluisi olla, kaikilla alustoilla mille sitä myydään ja pyydetään täyden pelin verran rahaa, mutta niin kuin sanoin, pelin pitäisi olla kunnossa jos siinä vaiheessa kun se julkaistaan.

Tämä kertoo aika paljon peliteollisuuden nykytilasta. on oikeastaan surullista, että nykyään ihmiset käytännössä maksavat pelien betatestaamisesta, sitähän tämä käytännössä on. Oli vielä joskus aika, kun pelitalot maksoivat betaestaajille pelinsä testaamisesta.

En nyt ala vuodattamaan tässä postauksessa enempää, se on sitten kokonaan eri juttu, eri päivälle.

Lähde: Steam

Add a Comment