Double Dragon IV vetää lättyyn tammikuussa!

Tammikuussa 2017, eli ihan kohta on taas aika vetää lättyyn pahiksia niin, että natisee Double Dragon -pelisarjan 30-vuotisjuhlan kunniaksi!

Legendaarisen alkujaan vuonna 1987 saaneen arcade-pelin ja aikanaan todella suosittuun beat ’em up -genreen kuuluvan Double Dragonin uusin osa julkaistaan 30. tammikuuta 2017 PS4:lle ja pc:lle (Steam).

Peli luottaa vuotta myöhemmin 1988 julkaistun Nintendo Entertainment System (NES) -porttauksen tyyliin, sillä se lienee näistä suurimmalle osalle se nostalgisempi peli kuin alkuperäinen kolikkopelihalleista tuttu Double Dragon.

Pelin parissa on ahertanut alkuperäisen Double Dragonin parissa puuhastelleita konkareita kertoo pelin kehittäjä Arc System Works. Double Dragon IV tulee tarinnallisesti (jos joku sellaisesta beat ’em up -pelissä välittää) sijoittumaan Double Dragon II tapahtumien jälkimaininkeihin.

En malta odottaa peliä ja tulen todellakin pelaamaan sitä Youtube-kanavallani MadFinnTech. Olettaen, että pelistä ei pyydetä mitään naurettavia summia.

Alla vielä nostalgian täyteinen teaser trailer


Double Dragon 4 – Teaser Trailer (Official… by mftgametrailers

Pelasin Double Dragon Neon -peliä joskus kauan aikaa sitten kanavalla. Jos kiinnostaa tsekata se ulos, niin linkki myös siihen on alla.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *