E3 2014 – CD PROJEKT RED & GOG.COM Summer Conference 2014 (uusi The Witcher 3 traileri)

CD Projekt Red piti 5.6.2014 pari päivää ennen varsinaista E3 tapahtumaa oman live stream lähetyksensä, jossa he mm. julkaisivat The Witcher III: Wild Hunt pelin julkaisupäivän, joka on nyt vahvistettu olevan 24.2.2015. Peli julkaistaan PC:lle, PlayStation 4:lle ja Xbox Onelle. Eli jos pelaat vain vanhemmilla konsoleilla ja halajat uutta Witcheriä pelaamaan niin puolisen vuotta aikaa päivitellä kalustoa.

Pelistä julkaistaan neljä eri versiota, jotka ovat normaali standard edition fyysisenä kaikille kolmelle alustalle, Collector’s Edition normaaliin tapaan sekä myös kaksi eri digitaalista versiota. Normaali versio sisältää yllättävän paljon tavaraa nykystandardiin nähden; pelimaailman kartan, sound trackin ihan CD-muodossa, Witcher-tarroja sekä kirjasen, joka johdattelee pelaajan Witcher pelimaailmaan.

Collector’s Edition puolestaan sisältää kaiken saman mitä tulee standard versiossa, mutta sen lisäksi myös kymmentuumaisen Gerald of Rivia –patsaan, art bookin, steel case –kotelon pelille, Wolf –mitalleja, sekä kotelon kaikille The Witcher sälälle mitä saat.

Digitaalinen versio taas puolestaan on CD Projekt Redille tyypiliseen tapaan täysin DRM-vapaa, sen voi ladata etukateen ennen pelin julkaisua, sisältää myös digitaalisen art bookin, bonus videoia, yksityiskohtaisemman kartan pelimaailmasta. Sekä toinen digitaalinen versio on GOG.com versio jonka bonukset näet täältä.

GOG.com Galaxy

Toisena uutuutena CD Projekt Red esitteli GOG.com Galaxyn, joka on Steamin tapainen online pelaamiseen tarkoitettu alusta, mutta kuitenkin täysin DRM-vapaa eikä vaadi olemassa oloa GOG.comista ostetuille yksinpeleille, mutta tarjoaa vaihtoehtoisen alustan online moninpelejä varten.

Jos esim. olet ostanut jonkun tietyn pelin jostain muualta, kuin Steamistä, mutta kaverisi ova ostaneet pelin Steamistä niin voitte silti pelata peliä keskenänne internetissä GOG.com Galaxyn välityksellä. Heidän kolme iskulausetta alustalle olivatkin ”Freedom of choice”, ”Optional Client” ja ”Cross-play”, eli siis tarkoittaa sitä, että voit valita oletko yhteydessä palveluun, kun pelaat yksinpelejäsi, jotka on ostettu GOG.comista tai mahdollisesti muualta. Tämä kiteytyy myös kohtaa Optional Client, voit valita asennatko sitä vai et, käytätkö sitä vai et. Sekä Cross-play, joka mahdollistaa esim. GOG.comista ja Steamistä ostetun pelin pelaamisen yhdessä internetin yli.

The Witcher Adventure Game

Lopuksi julkistettiin myös uusi trading card-peli The Witcher Adventure Game, jonka multiplayer betaan voi ilmoittautua osoitteessa: http://gog.com/galaxy. Kyseessä on siis Witcherin maailmaan sijoittuva tyypillinen trading card korttilätkyttely, mutta se sisältää myös yksinpelikomponentin ja onkin täten pelattavissa myös täysin offline-tilassa. Luonnollisesti 100% DRM-vapaana. Lopuksi vielä mainittakoon, että edes tämä peli ei tule olemaan mikään micromaksuja täynnä vilisevä free-to-play kökkö vaan pelille on määrä määritellä lopullinen hinta ennen julkaisu jolla sen sitten saa omaksi ihan kokonaan ja pelata silloin ja missä vain, kun itselle sopii.

Ei voi näiden uutisten myötä kuin nostaa hattua CD Projekt Redin ja GOG.comin porukalle! Vielä jos he saisivat isot AAA-pelit tuonna heidän palveluunsa niin tässä voitaisiin katsella kohta Steamin kaatajaa, varsinkin kun otta huomioon mitä haisevaa politiikka Valve on Steamin kanssa viime kuukausina harrastanut Early Access ja muun Steamissa julkaistavien tekeleiden laadunvalvonnan kanssa.

Alla vielä uusi The Witcher III: Wild Hunt Traileri.


The Witcher 3 Wild Hunt – The Sword Of Destiny… by madfinntech

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *