E3 2018 – Assassin’s Creed Odyssey

En ole yleensä ollut lainkaan kiinnostunut Assassin’s Creed -peleistä, mitä nyt poikkeuksia olivat Assassin’s Cree IV: Black Flag loistavan merirosvoteemansa ansiosta (ja tyyliin ainut kiinnostava peli PS4:n julkaisussa) ja myös ensimmäinen peli oli ihan OK silloin kun se saapui.

Assassin’s Creed Odysseyn voi kokonaisuudessaan pelata joko mies- tai naishahmolla. Alexios ja Kassandra.

Edellinen osa, Origins aiheutti myös pientä mielenkiintoa, mutta ei riittänyt ostoaikeisiin, mutta nyt tämä E3:ssa esitelty antiikin Kreikkaan sijoittuva Assassin’s Creed Odyssey on satavarmasti hankintalistalla jossain vaiheessa, niin teemansa ansiosta kuin myös sen, että koko pelin voi pelata myös naishahmolla, jos yhtään on tätä blogia tai Youtube-kanavaani seurannut, niin tietää, että preffaan pelata naisella, koska sitä on näin valkoisena heteromiehenä mukavampi katsella. Syndicatessa oli ilmeisesti myös tähän mahdollisuus ainakin jossain määrin, mutta en kuitenkaan sitä sitten pelannut koskaan.

Ainut mikä tässä vähän on off, on sama kun Ghost of Tsushiman E3-esittelyssä. Se, että antiikin Kreikassa muka puhutaan Englantia ja vielä tuollain ihan aksentilla. Toivoisin, että tämä olisi puhuttu Kreikaksi tai mitä ikinä kieltä siellä oikeasti puhuttiinkaan. Onneksi sentään Ghost of Tsushima on pelattavissa Japaniksi puhuttuna, tuo huomattavasti enemmän immersiota. Ei kuitenkaan deal breaker.

One Comment

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *