EA Sports NHL 16 julkistettiin tänään!

Electronic Arts julkisti äskettäin virallisesti uuden NHL-pelin eli siis NHL 16:ta. Yhtään varsinaista pelikuvaa tai edes kuvakaappauksia ei pelistä vielä saatu, mutta pieni lista tulevista parannuksista ja uudet ominaisuudet.

Peli julkaistaan tällä kertaa vain PlayStation 4:lle ja Xbox Onelle, mikä oli jo odotettavissa, että vanhan sukupolven konsolit tippuvat kelkasta. Ikävä kyllä myös pc jää ilman.

Muutamat tutut pelimuodot, jotka loistivat poissaolollaan NHL 15:ssa tulevat nyt takaisin, kuten suosittu EASHL-pelimuoto (The New EASHL), 12 pelaajan (6 v. 6 Online Team Play, 6 vs 6) moninpeli,

Uuttakin on luvassa seuraavasti.

Online Couch Co-op

Tämä on pelimuoto, josta en nyt ihan ole varma tekeekö paluun vai onko pelimuoto uusi, mutta kuitenkin tässä pelimuodossa voit pelata kavereiden kanssa samalla sohvalla muita vastaan online tai jopa itse EASHL -liigaa.

Be a GM: Player Morale

Be a GM pelimuotoon tulee pelaajille luonteenpiirteet, jotka vaikuttaa suoraan siihen miten he pelaavat yhteen joukkueen muiden pelaajien kanssa, eli miten pelaajakemiat toimivat. Tämä vaikuttaa myös sopimusten luomiseen pelaajien erilaisten vaatimusten kanssa ja kaikki nämä seikat vaikuttaa joukkueen suorituskykyyn jäällä.

Be a Pro: Shape Your Legacy

NHL 16:ssa Be a Pro-tilassa oma pelityylisi itse asiassa vaikuttaa pelaajasi pelityyliin ja siihen miten se kehittyy, eli kokemuspisteitä tulee osa-alueille mitä eniten käytät varsinaisessa pelissä. Myös muiden, kun omien vaihtojen simulointi tulee takaisin, mikä on erittäin hyvä asia, en kyllä tajua miksi se koskaan otettiin pois.

Hockey Ultimate Team: Single Player Seasons

Vaikka en itse juuri tätä pelimuotoa ole kauheasti pelannut niin ilmeisesti se on kovin suosittu pelaajien keskuudessa. Nyt HUT:iin tulee mahdollisuus myös pelata yksinpelikautta ja mahdollisuus pelata kavereita vastaan.

single_hut

Visual On-Ice Training

Lisäapuja niille, jotka ovat uusia peliin tai haluaa muuten vaan vinkkejä oman pelin parantamiseen. Eli systeemi pyrkii visuaalisesti pelin tuoksinnassa näyttämään laukaisupaikkoja ja vapaat miehet kenelle syöttää jne.

Muut parannukset

Myös itse pelin fysiikoita ja pelimekanismeja on parannettu edellisestä pelistä paremman luistelun ja kiekonhallinnan osalta. Tulevaisuus näyttää miten nuo parannukset käytännössä pelaavat. Olisin ehkä toivonut, että vihdoinkin päästäisiin eroon objektien klippailusta eli mailojen bugailusta läpi laitojen ja molarien patjojen.

yleiso

Itse presentaatio ja aidon kiekkotapahtuman autenttisuutta on pyritty parantamaan entistä yksityiskohtaisemmilla areenoilla, maskoteilla ja yleisöllä.

Doc Emrick, Eddie Olczyk ja Ray Ferraro tekevät myös paluun selostus ja kommentointiosastolla ilmeisestikin elävämpänä, kuin aikaisemmin. Kunpa nyt sitten NHL 16:ssa huomioisivat esim. jos on Stanley Cup -finaalin ratkaiseva peli menossa, niin eivät selostaisi ja esittelisi sitä, kun mitä tahansa runkosarjan peliä.

Ensimmäistä kertaa NHL-pelissä nähdään play-off parrat pelaajilla.
Ensimmäistä kertaa NHL-pelissä nähdään playoff-parrat pelaajilla.

Hauskimpana juttuna ehkä vähään aikaan NHL 16 esittelee myös playoff-parrat pelaajille, jotka ilmeisesti pyritään luomaan autenttisesti jokaiselle pelaajalle, tai ainakin niille isoimmille nimille

Siinä oli ensimmäiset tiedot syyskuussa tulevasta NHL 16 -pelistä. Jäämme odottamaan lisätietoja ja pelikuvaa uudesta änäristä! Jätä kommenttia uudesta änäristä alle, se ei edes vaadi rekisteröitymistä.

Lähde: EA Sports

2 Comments

Add a Comment