Gamescom 2018 -messut tarjonta osa 1

Gamescom 2018 -messut on käynnistynyt ja luvassa on paljon peliuutisia. Yritän poimia niistä itselleni kiinnostavat tähän blogiin ja jakaa niistä ajatuksia.

Tähän asti Gamescomin parasta antia on luonnollisesti ollut Nvidian Turing-arkkitehtuurin perustuvat uudet grafiikkakortit tai näytönohjaimet eli RTX 2017, RTX 2080 ja RTX 2080 Ti, jotka vihdoin ja viimein tuo reaaliaikaisen säteenseurannan (real time ray tracing) videopeleihin. Suomessa noin 1400 euron hintalappu RTX 2080Ti -kortille pistää kyllä mietityttämään, että kannattaako. Puolueettomia testituloksia perinteisissä peleissä odotellessa.

Muuta antia ovat olleet CD Projekt RED:ltä uudet Cyberpunk 2077 -kuvat ja tietenkin näin normaalille ihmiselle hulvatonta hupi seurata CDPR:n Twitter-jupakkaa poliittisesti ylikorrektien sosiaalisten oikeussoturien (SJW) kanssa. Sekä tietenkin ihmisten reaktioita Nvidia Turing-korttien hinnoitteluun. Ihmiset sitten haavottuvat pienestä. Cybepunk 2077 on yksi eniten odottamistani peleistä tällä hetkellä.

Battlefield V:n “The Company” -traileri vain vahvisti sen, että en aio peliä ostaa koskaan vaikka Nvidian keynotessa näytetty ray tracing -demo olikin herkullinen. Battlefield V edustaa juuri sitä kaikkea mitä minä inhoan videopeliteollisuudessa vuonna 2018.

Assassin’s Creed Odysseysta saatiin kolme uutta traileria, joista kaksi keskittyy pelin pelattaviin hahmoihin eli Kassandraan ja Alexiosiin ja kolmas yhteen pelin monista myyttisistä olennoista Medusaan. Assassin’s Creed Odyssey on ensimmäinen Assassin’s Creed -peli minkä todennäköisesti ostan sitten Black Flagin vuonna 2013. Se kertoo paljon mielenkiinnostani tätä uutta peliä kohtaan.

Soul Calibur VI on yksi tämän loppuvuoden odotetuimmista peleistä ja kuten Assassin’s Creedinkin kanssa, en ole Soul Calibur -peliä pelannut aikoihin, tässä tapauksessa mennään niinkin pitkälle ajassa taaksepäin kun Soul Calibur II PS2:lla vuonna 2003. Gamescomissa on vahvistettu uuteen Soul Caliburiin tarinatila ja hahmoeditori. Pääpeliin on vahvistettu tällä hetkellä 15 hahmoa, joka sisältää molemmat omat suosikkini eli Takin ja Talimin ja molemmat näyttää erinomaiselta, kuten koko peli ylipäätään.

Että artikkeli ei veny liikaa jätän tällä erää tähän. Päivitän Gamescom 2018 -tarjontaa huomenna lisää, sekä lisään erilliset postaukset uusille trailereille ja kuville.

 

Add a Comment