Ghost Recon Wildlands PC herkut paljastettiin!

Ubisoft julkaisi uuden esittelyvideon Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands -toimintapelistä, joka syöksee pelaajansa Bolivian henkeäsalpaaviin luonnonmaisemiin ja kyläpahasiin. Video esittelee paitsi pelin monimuotoista luontoa, myös PC-version monipuolisia grafiikkaominaisuuksia. Näihin kuuluvat sekä kasvillisuuden että valo- ja varjotehosteiden realistisuus. PC-versiossa on myös tarkemmat tekstuurit ja tietenkin monipuoliset graafiset säädöt.

Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands hyödyntää NVIDIAn uusinta grafiikkateknologiaa ja tarjoaa aidon maisemamatkan Boliviaan sen kauneutta ja karkeutta peittelemättä. Huipputarkalla ja yksityiskohtaisella grafiikalla esiin loihdittu pienvaltio tarjoaa puitteet äärimmäisen näyttävään sotilastoimintaan hyödyntämällä PC-tietokoneiden tehokkaita näytönohjaimia.

4K/60fps-grafiikalla toteutetun esittelyvideon voi katsoa alta

Tekisi mieli melkein ostaa tuo peli jo ihan grafiikoiden ihailun takia, sekä se olisi möys täydellistä materiaalia MFT Gaming Photography -sivustolleni, joka on kieltämättä jäänyt ilman rakkautta liian pitkään. Odotan kuitenkin, että peli on julkaistu ensin ja miltä se oikeasti näyttää. Näihin trailereihin kun ei oikein voi sata prosenttisesti luottaa, varsinkin kun kyseessä on Ubisoft.

Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands tulee myyntiin 7. maaliskuuta sekä PlayStation 4- ja Xbox One -pelikonsoleille että PC-tietokoneille. Pelin ikäraja on PEGI 18.

Add a Comment