Hirviönmetsästys jatkuu tammikuussa avoimessa pelimaailmassa

Capcomin julkaisema Monster Hunter: World -toimintapeli on huippusuositun pelisarjan massiivisin osa. Se julkaistaan PlayStation 4- ja Xbox One -pelikonsoleille 26. tammikuuta 2018. Peli julkaistaan myöhemmin ilmoitettavana ajankohtana myös pc:lle. Pelin perusversion lisäksi saataville tulee faneille suunnattu erikoispaketoitu keräilijänversio. Pelin ennakkoon tilaamalla pääsee nauttimaan ennakkotilaajien digitaalisesta bonussisällöstä, jotka tarjoavat pelihahmolle erikoisvarusteita.

Capcom julkisti Tokyo Game Shown kunniaksi Monster Hunter: Worldista aiemmin näkemättömän esittelyvideon, joka luo silmäyksen pelin uusiin hirviöihin ja esittelee samalla pelaajahahmojen tukikodan, Asteraan. Uuden esittelyvideon voi katsoa alta.

Yli neljäkymmentä miljoonaa peliä maailmanlaajuisesti myynyt pelisarja palaa entistä isompana ja kunnianhimoisempana. Luvassa on entistä monipuolisempaa hirviönmetsästystä, kun Monster Hunter: World esittäytyy uudistuneena toimintaroolipelinä. Luvassa on elävä ja hengittävä ekosysteemi erilaisine mielikuvituksellisine hirviöineen ja olentoineen. Pelaaja omaksuu roolin ainutlaatuisen kyvykkäänä metsästäjänä. Luvassa on sykettä nostattavia taisteluita ja henkeä salpaavia kohtaamisia upeassa ja yksityiskohtaisessa pelimaailmassa vailla vertaa.Hirviönmetsästys jatkuu tammikuussa avoimessa pelimaailmassa

Pelaaja voi tutkia maailmaa ja suorittaa tehtäviään yksin tai jopa kolmen muun metsästäjän kanssa. Yksinpelistä moninpeliin siirtyminen on tehty sulavaksi, joten peliin voi tulla mukaan koska tahansa. Ensimmäistä kertaa pelin historiassa Monster Hunterin moninpeli on aidosti maailmanlaajuinen ja nyt samassa pelissä voi olla pelaajia mistä päin maailmaa tahansa.

Henkilökohtaisesti olen aina ollut kiinnostunut Monster Hunter -peleistä, mutta yksikään sarjan osa ei ole syystä tai toisesta ikinä päätynyt pelattavaksi. Pelit ovat joko olleet alustoilla joita en omista tai jopa käsikonsoleilla, joilla en niin kauheasti tykkää edes pelata. Koitin 3DS:llä jonkun Monster Hunter pelin demoa joskus ja käteen jäi vain kauhea kramppi ja muutenkin kun kameraa ei voinut kunnolla kontrolloida itse, niin se jäi sille kokeilun asteelle.

Mutta nyt Monster Hunter: World tekee todennäköisesti muutoksen ja tulen peliä pelaamaan. Se, että odotanko pc-versiota vai pelaanko peliä jo PS4:llä jää nähtäväksi. Capcom kuitenkin tähtää 60 fps ruudunpäivitykseen konsoleillakin, niin periaatteessa miksei, mutta kuitenkin pc-versio tulee auttamatta olemaan hienompi, pyöri parempi, saa modeja ja todennäköisesti julkaisun yhteydessä samaan hintaan myös kaiken lisäsisällön. Ainut asia mikä hieman huolettaa on tuo neljän pelaajan yhteistyö aspekti, että pääseekö pelissä mihinkään yksin pelaamalla. Peli kuitenkin on mielenkiintoinen ja jossain vaineessa satavarmasti sitä pelaan.

Linkki pelin virallisille sivuille: http://www.monsterhunterworld.com/

Alla vielä konsepti taidetta ja kuvakaappauksia.

Hi-Res kuvat:

Pakatut kuvakaappaukset:

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *