Huhut kertovat, että seuraava Tomb Raider -seikkailu kantaisi nimeä Shadow of The Tomb Raider

Pitkään tätä blogia lukeneet ja Youtube-kanavaani MadFinnTech seuranneet tietävät, että olen huikea Tomb Raider ja Lara Croft fani ja en malta odottaa jokaista uutta osaa jo kunnioitettavaan ikään päässeeseen videopelisarjaan.

shadow_of_the_tomb_raider_leak
Vuotokuva. Siinä ilmeisesti pitäisi luke “Shadow of The Tomb Raider” jossain kohtaa.

Seuraava Tomb Raider -peli on kehitteillä, mikä ei sinällään ole mikään yllätys, olisi oikeastaan erikoista jos ei olisi. Reddit-käyttäjä Tripleh280 raportoi nähneensä Montrealilaisessa metrossa erään henkilön työstävän kannettavalla tietokoneella jotain missä mahdollinen seuraavan Tomb Raider -pelin nimi “Shadow of The Tomb Raider” on tullut esille.

Huhun luotettavuudesta voidaan spekuloida, mutta huhua tukee myös se, että huhusivusto Kotaku on kuullut samaisen tiedonmurusen omalta lähteeltään. Myös se, että Kotakun artikkelin mukaan nimenomaan mm. Deus Ex: Mandkind Divided -kehittäjä Eidos Montreal olisi studio joka pääasiassa työstää seuraavaa Tomb Raider -peliä Crystal Dynamicsin sijaan. Sopii myös muistaa, että Eidos Montreal auttoi jo Rise of The Tomb Raider -pelin kehityksessä. Eli juuri se, että tämä bongaus olisi tehty juuri Montrealissa käy järkeen. Crystal Dynamicsin edelleen vahvasti mukana olo pelin kehityksessä on todennäköistä.

Itse nimestä sen verran, että ei ehkä mikään maailman loistavin nimi seuraavalle Tomb Raider -pelille, mutta mikäli pelin varsinainen asetelma tukee nimeä, niin se voi olla varsin toimiva. Rise of The Tomb Raider oli teemaltaan ehkä vähän kesympi kuin vuoden 2013 sarjan uudelleen käynnistys, josko tuo nimi Shadow of The Tomb Raider viittaisi taas astetta synkempään teemaan. Näin aikuisemman pelimaun tätänykyä omaavaana toivoisin näin olevan.

Lähde: Kotaku, Reddit

Add a Comment