Injustice 2 sai uuden, The Lines Are Redrawn CGI-trailerin

Toukokuun 19. päivä julkaistavan NetherRealm Studiosin kehittämä supersankarimätkintä Injustice 2 sai uuden tarinatrailerin, joka on nimetty The Lines Are Redrawn. Tarinatrailerille tyypilliseen tapaan traileri keskittyy vahvasti pohjustamaan Injustice 2:sen tarinaa.

Trailerin voi katsoa alta.


Injustice 2 – The Lines Are Redrawn – Story… by mftgametrailers

Traileri paljastaa myös viisi uutta hahmoa, Robin, Poison Ivy, Bane, Brainiac sekä myös Darkseid, joka trailerin perusteella tulee olemaan pelin ennakotilausbonus.

Mikä tietenkin omasta mielestäni on täysin bullshittiä. Henkilökohtaisesti tämä ei ole minulle itselle tosin ongelma, koska voin nyt tämän pelin kohdalla tehdä poikkeuksen ja ennakkotilata sen, koska tulen pelin ostamaan joka tapauksessa. Vaikka ennakkotilaaminen edes tuolla verukkeella pitäisi olla tarpeetonta. Todellakin olen tällaista hahmojen laittamista ennakkotilauksen taakse vastaan. Sama juttu kuin Mortal Kombat X -julkaisussa Goro taisi olla ennakkotilausbonus.

Hahmopaljastuksista itse eniten odotan Poison Ivya, koska diggailen tästä kasvisnaisesta paljon ja on hienoa nähdä, että Poison Ivy on pelissä mukana. Linkki pelin viralliselle sivustolle ja jo vahvistettuihin hahmoihin.

Injustice 2 julkaistaan 19.5.2017 PS4:lle ja XOnelle.

Lähde: Pelaajalehti

Add a Comment