Injustice 2 sai viimein julkaisupäivän!

Mortal Kombat kehittäjä NetherRealm Studiosin uusi mätkintäpeli Injustice 2 on saanut vihdoin ja viimeinen virallisen julkaisupäivän, joka on Pohjois-Amerikassa 16. toukokuuta 2017, eli arvatenkin täkäläinen julkaisu on pari kolme päivää myöhemmin eli 18. tai 19. päivä toukokuuta. Arvailun voi nyt lopettaa ja alkaa tosissaan odottamaan näitä supersankarien kireiden trikoiden värittämiä turpakäräjiä.

Peli tullaan julkaisemaan näillä näkymin vain PS4:lle ja Xbox Onelle. Pc-julkaisusta siis ei ikävä kyllä ole mitään tietoa, mikä ei toisaalta ole ihme sen jälkeen kun ottaa huomioon mitä tapahtui Mortal Kombat X:n pc-version kanssa.

Sitten vielä tälle blogille tyypilliseen tapaan omat viisi senttiäni tähän aiheeseen. Eli Injustice 2 on siis tappelupeli Mortal Kombat kehittäjältä ja jatko-osa vuoden 2013 pelille Injustice: Gods Among Us, jota pelasin myös, silloin kun se saapui PlayStation Plus -tilaajille maksutta.

Täytyy myöntää, että en tykännyt pelistä. Se ei vain mielestäni pelannut sujuvasti. Ohjaus tuntui todella kankealta ja pelissä oli muutenkin todella vaikea päästä vastustajan iholle (tappelu pelissä aika oleellista) kun etäältä tapahtuvat hyökkäykset hallitsivat taistelutannerta suvereenisti. Henkilökohtaisesti pidänkin eniten tappelupeleistä joissa ei juurikaan ole tai ei ole ollenkaan ns. tulipalloja tai muista etäältä hyökkäämisen mahdollistavia juttuja, yksi syy miksi olen aina tykännyt Tekkenistä eniten, koska siellä on aina pidetty tämä aspekti minimissään. Toivottavasti trendi jatkuu myös Tekken 7:ssa, joka myös olisi tarkoitus saada kauppoihin tämän vuoden alkupuolella. Toivonkin, että Injustice 2 pelaisi enemmänkin kuin loistava Mortal Kombat X tai tätä nykyä Mortal Kombat XL.

Graafisesti Injustice 2 näyttää herkulliselta ja onkin erittäin positiivista, että päättivät parantaa pelin valaistusta, ulkoasua ja joidenkin hahmojen malleja (kuten Supergirl ja Wonder Woman) reippaasti vielä ennen julkaisua. Harley Quinn on oma suosikkini ja hän näyttikin erityisen syötävän hyvältä jo pelin aikaisemmissa trailereissa.


Injustice 2: Supergirl Gameplay Walkthrough… by mftgametrailers

Lähde: Pelaajalehti ja Youtube

Add a Comment