Jedi: Fallen Order sai ensimmäisen trailerin

Titanfall ja Apex Legends -kehittäjän tarinavetoinen Star Wars -yksinpeli Jedi: Fallen Order on vihdoin paljastunut kunnolla uuden trailerin kera. Suhtaudun tähän toistaiseksi varovaisen optimistisesti.

Ensinnäkin olen odottanut jo vuosia seuraavaa tarinavetoista Star Wars -peliä, mutta kuten kaikki tiedämme lisenssi Star Wars -peleihin on EA:lla ja he eivät ole osoittaneet kovin suurta luottamusta nimikettä kohtaan, eikä viimeaikoina oikeastaan millään muullakaan saralla.

EA on kuitenkin se taho, joka on julkisesti julistanut yksinpelien oleva kuollut taiteenlaji. Ilmeisesti kaikesta huolimatta ovat nyt antaneet Respawnille vapaat kädet tehdä tämän tyyppistä peliä. Perinteisesti moninpeleistään tunnettu studio, mutta joka kuitenkin onnistui varsin hyvin Titanfall 2 -kampanjan kanssa. Luotto studioon, eli kehittäjän kykyihin on olemassa, mutta EA onkin sitten aivan eri asia.

Mitä itse vasta julkaistuun Jedi: Fallen Order -traileriin tulee, olen varovaisen optimistinen vaikka tuo päähahmo ei ihan vielä vakuuta ja ilmeisesti pelissä on tarkoitus pelata tuollaista perushyvistä, mikä on aina hienoinen pettymys Tähtie Sota -peleissä. Varsinkin kun satun nimenomaan yleensä pelaamaan pahista tai ainakin pahiksen tavalla hyvistä, kunhan peli antaa siihen mahdollisuuden.

Ainakin toistaiseksi peli ei tule sisältämään moninpelikomponenttia ollenkaan, mikä on tietenkin ihan loistava uutinen ja vielä parempi uutinen on se, että EA ei muka olisi änkemässä peliin loottilaatikoita tai mitään muitakaan mikromaksuja eikä niitä myöskään jälkeenpäin lisätä. Se kuinka luotettavaksi nämä kauniit sanat osoittautuvat jää nähtäväksi.

Jäämme siis mielenkiinnolla odottelaan mitä tuleman pitää. Toivotaan parasta, pelätään pahinta. Alla vielä traileri.

Add a Comment