Kadonnut artikkeli pelien keräilystä!

Löysin tässä sattumoisin palvelimeltani yhden vanhan tekstin, jota en ole muistanut ikinä julkaista. Tämä on kirjoitettu noin vuosi sitten. Suunnilleen samoihin aikoihin, kun päätin alkaa keräilemään pelejä ja nämä olivat ajatukseni aiheesta silloin. Nykyään keräilen hieman laajemmalla mittakaavalla, mutta en kuitenkaan periaatteella kaikki pelit kelpaa ja on saatava mitä eteen tulee. Kuvassa kolme ensimmäistä puhtaasti keräilymielessä hankkimaani peliä vuoden takaa! Tomb Raider, Tomb Raider II: Starring Lara Croft ja Tomb Raider III: Adventure of Lara Croft Sony PlayStationille.

tomb_raider_pelit2

 

Kirjoitettu kesällä 2013.

Keräilyä osa 1

Mieltäni on polttanut jo pitkään alkaa keräilemään videopelejä, mutta harrastus on kallis monessakin mielessä, kuten harvinaisempien pelien hankinnan kohdalla, sekä kertyneiden pelien viemän tilan takia. Joten päätin lähteä pienestä liikkeelle ja asettaa erityisiä sääntöjä oman kokoelmani kasvattamiseen ja heti kättelyssä päätin, että minun ei tarvitse hamstrata ja säilyttää jokaista peliä mitä käsiini saan. Vaan keskityn keräämään itselleni tärkeitä pelisarjoja tai tiettyjen kehittäjän kaikki pelit jne.

Päädyinkin ensimmäisenä keräämään Tomb Raider sarjan kaikki osat ja ensimmäinen Ebay peliostokseni olikin kolme ekaa Tomb Raider peliä alkuperäiselle PlayStationille. Kävi ehkä vähän tuurikin, kun löysin kaikki kolme ekaa osaa samassa paketissa todella sopuhintaan noin 14 euroa. Varsinkin tuo sarjan eka peli alkuperäisjulkaisuna on hieman harvinaisempi kuin luulla saattaa, joten tämä setti oli pakko ostaa, koska se sisälsi sen ja kivana bonuksen kolmos osa oli uudenveroisessa kunnossa, siis ihan oikeasti mint, täysin virheetön. Kakkososasta ei voikaan sitten sanoa samaa ja menee todennäköisesti vielä ostoslistalle takaisin, mutta toistaiseksi tyydyttävä sekin.

Tulen tulevaisuudessa lisäämään kaikki keräilyostokseni sivustolle Keräilyä-osastolle. Ajattelin ainakin etsiä käsiini Tomb Raider pelien lisäksi myös Gran Turismot, Resident Evilit. Metal Gear Solidit sekä Final Fantasyt. Eli siis eniten nostalgiapommeja aiheuttavat nimikkeet.

Suunnitelmissani on lisätä myös lista peleistä mitä olen ostamassa ja mihin hintaan. Joten seuraa sivua siltä varalta, että juuri sinulta löytyisi kaipaamani julkaisu. Ja lisätään vielä, että rohkeasti ottamaan yhteyttä jos näet listassani jotain mitä omistat ja haluat luopua siitä sopuhintaan, sillä pidän huolen, että poistan sen listalta mitä en enää etsi. Eli siis se vielä julkaisematon lista tulee olemaan aina ajan tasalla.

Add a Comment