Kiinnostaako uusi Smash Bros. -peli? Katso Nintendo Direct tänään!

Nintendo pitää tänään 8.8.2018 Nintendo Direct -lähetyksen klo 17.00 Suomen aikaa, joka keskittyy pelkästään joulukuussa julkaistavaan Nintendo Switchin Super Smash Bros. Ultimate -peliin.

Smash-faneille tämä lienee herkkua, mutta meille muille tämä on jälleen potku munille Nintendo suunnalta. Sillä, tämän vuoden E3-messujen yhteydessä pidetty Nintendo Direct keskittyi myös lähes kokonaan Smash Bros. Ultimaten esittelyyn.

Missä on Metroid Prime 4? Ei taideta olla tähän asti nähty muuta kuin logo. Missä on Bayonetta 3? Taidetaan olla nähty yksi teaser-traileri.

Itsehän en ole vielä Nintendo Switchiä ostanut, monestakin syystä. Ensinnäkin sille on tällä hetkellä julkaistu vain yksi yksinoikeuspeli mitä haluan pelata, eli Super Mario Odyssey. Loput Nintendon omasta tarjonnasta ovat yksinkertaisesti porttauksia Wii U-peleistä, joista omistan jo ne mitkä haluan omistaa.

Mitä kolmannen osapuolen peleihin tulee, niin jos yhtään on tätä blogia tai Youtube-kanavaani seurannut, niin varmasti tietää, että pelaan ne jollain aivan muulla, kuin Nintendon laitteella ja varsinkaan alitehoisella paskalla kuten Switch.

Muita syitä miksi Nintendo Switch ei ole talouteen vielä löytänyt on tietenkin se, että laitteessa on ollut tyyppivikoja vaikka kuinka, esim. laitteen lähes poikkeuksetta taipuminen ylikuumenemisen tai jonkun valmistusvian johdosta. Sekä nyt hiljattain esiin tullut laitteen itsellään lahoaminen, joka sekin mahtaa johtua ylikuumenemisesta.

Tämän päivän Nintendo Direct Super Smash Bros. Ultimate -lähetyksen voi katsoa alta.

Alla vielä tämän vuoden E3 Nintendo Direct

Add a Comment