Kolme seuraavan sukupolven Xboxia?

Tuoreet huhupuheet ehdottaisivat, että Microsoft on julkaisemassa seuraavan sukupolven aikana kolme eri Xbox-variaatiota. Halvimmasta levyasemattomasta striimauslaitteesta aina SSD-levyllä varustettuun tehomalliin asti.

Aikaisemmin Scarlet-koodinimellä tunnettu laite olisi tämä ns. striimauslaite, sitä pelaako Scarlet pelejä paikallisesti ollenkaan ei ole tiedossa. Ainakaan siinä ei tule olemaan tukea minkäänlaiselle fyysiselle medialle. Se ei toki automaattisesti tarkoita etteikö laite pelaisi pelejä paikallisesti.  Microsoft julkisti vähän aikaa sitten myös uuden pilvipelipalvelun Project xCloudin.

Scarletin lisäksi julkisuuteen on tullut myös kaksi uutta koodinmeä, jotka ovat Anaconda ja Lockhart. joista ensimmäinen olisi Xbox One X:n seuraaja, eli uusi tehomalli, joka sisältäisi SSD-levyn latausaikojen nopeuttamiseksi. Anaconda myös olisi kahdesta uudesta koodinimestä nimenomaan se huomattavasti kalliimpi malli. 

Ensimmäiset näistä pitäisi ilmestyä kauppoihin jo vuonna 2020 tai vasta vuonna 2020, miten sen ottaa. Pitää muistaa, että tämä nykyinen konsolisukupolvi alkoi jo vuonna 2013.

Add a Comment