Madfinntech.com ja uusi sisältö

Tervehdys lukijat! Pieni sivustoa koskeva päivitys.

Niin kuin otsikosta käy ilmi olen vihdoin saanut hommattua madfinntech.com osoitteen sivustoa varten. Eli naputtelemalla selaimeen madfinntech.com avautuu sama sivusto, kuin nykyisessäkin osoitteessa. Myös pyydysmaki.net osoite toimii toistaiseksi, mutta suosittelen käyttämään tuota uutta.

Sekä laajennan blogausta puhtaasti videopeleistä myös muuhun pop-kulttuuriin kuten elokuviin, koska olen suuri leffafriikki myös videopeliharrastuksen ohessa. Älä säikähdä, ei tästä mikää IGN tule! En tuki etusivua näillä muilla aiheilla. Sivusto säilyy pääasiassa peliblogina jatkossakin ja post rollissa on vain originaali tuotantoni ja peliaiheiset asiat.

Jos kuitenkin haluat tsekata myös muut juttuni ne löytyy tuolta Best on Web-osiosta. Tällä hetkellä se sisältää vain yhden osion nimeltä Movie Roll, jonne postailen elokuvia, jotka ovat kiinnostukseni kohteena, sekä varmaan tulevaisuudessa myös elokuva-arvosteluja, ainakin jossain mittakaavassa. Tuo osio sivustolla tulee myös sisältämään peliaiheisia linkkejä ja videoita, jotka siis ei ole omaa tuotantoani välttämättä, mutta mistä haluan jakaa mielipiteeni tai vain jakaa sen lukijoideni kanssa.

Tosiaan nämä postaukset eivät näy post rollissa etusivulla tai featured-osisiossa etusivulla, ettei sivuston keskittyminen nimenomaan videopeleihin ja omaan tuotantooni kärsisi.

Terveisin, MadFinnTech aka snaketus oikealta nimeltä Lassi Pyydysmäki

Add a Comment