Marvel vs. Capcom Infinite yhdistää rakastetut hahmot väkeväksi kokonaisuudeksi

Marvelin sarjakuvasankarit ovat nousseet valtavaan suosioon viime vuosien aikana julkaistujen sarjakuvafilmatisointien voimalla. Iron-Man, Thor, Hulk ja monet muut supersankarit ovatkin kasvattaneet fanikuntaansa niin nuorten kuin vanhempienkin parissa. Kaikesta huolimatta näiden sankarien omat videopelikokemukset ovat olleet varsin harvassa.

Onneksi Chun Lin kasvot korjattiin. Nyt näyttää hyvältä.
Resident Evil 3:ssa debytoinut Nemesis näyttää aina yhtä “hyvältä”! – S.T.A.R.S! kröhköhöh
Varsinainen pelikuva. Thor vastaan Xgardian.

Capcom taas tunnetaan lukemattomista eri pelisarjoista, joista löytyy niin toimintaa, tasoloikintaa, taistelupelejä kuin kauhuakin. Etenkin pitkään jatkuneet pelisarjat, kuten Mega Man ja Street Fighter, ovat tulleet tunnetuksi lukemattomille pelaajille lukuisten pelijulkaisujen ansiosta.

Marvel vs. Capcom Infinite jatkaa suosittua pelisarjaa, jossa sekä Marvelin että Capcomin tunnetut hahmot taistelevat keskenään toisiaan vastaan useissa eri pelimuodoissa. Pelisarjan uutukainen puolestaan tuo taistelupelisarjan pelaajien ulottuville täydellisesti uudistettuna. Marvel vs. Capcom Infiniten myötä mukana on ensimmäistä kertaa täysverinen tarinapelitila, jossa Marvelin supersankarit ja superrikolliset nähdään eeppisessä tarinatilassa yhdessä Capcom-hahmojen kanssa. Kun Capcomin ja Marvelin kovimmat pahikset liittoutuvat toistensa kanssa, on edessä vaarallinen maailmoja uhkaava koitos.

Tarinan keskeisenä pahiksena toimii Ultron Sigma, jossa yhdistyvät kahden eri ilkiön voimakkaimmat ja pahimmat puolet. Aivan kuin tässä ei olisi tarpeeksi, mukana nähdään superolento Thanos! Onneksi myös sankaripuoli koostuu vahvoista olennoista, kuten Mega Man, Hulk, Kapteeni Amerikka sekä lukuisat muut Capcom- ja Marvel-suosikit niin peleistä, sarjakuvista kuin elokuvistakin.

Marvel vs. Capcom -pelisarjan perinnettä noudattaen pelissä on kattava määrä erilaisia pelitiloja. Tarinapelin lisäksi mukana on harjoitustila, kepeä arcade-tila, tehtäväpelimuoto sekä tietenkin erilaiset moninpelitilat niin paikallisesti kuin verkkopelinkin puolella.

Viimeisin Marvel vs. Capcom Infinite tarinatraileri

Marvel vs. Capcom Infinite julkaistaan PS4:lle, Xbox Onelle sekä pc:lle 19. syyskuuta 2017. Pelin ikäraja on PEGI 12.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *