Mass Effect: Andromeda ei tule saamaan Season Passia?

Bioware GM (General Manager) Aaryn Flynn on Twitterissä ilmoittanut, että Mass Effect: Andromeda ei tule saamaan Season Passia ollenkaan ja, että tulevista lisäsisältösuunnitelmista ilmoitetaan myöhemmässä ajankohdassa.

Propsit täytyy kuitenkin antaa EA:lle siitä,  että pelin 100 prosentin tarkkuudella tulevia lisäsisältöpaketteja ei yritetä myydä pelaajille etukäteen. EA harjoitti samaa politiikkaa myös viime vuonna julkaistun Titanfall 2:sen kanssa. Olisiko tässä ehkä yksi maailman suurimmista videopelijulkaisijoista vetäytymässä tuosta erittäin kuluttajanvastaisesta käytännöstä? Se olisikin ehkä EA:lta erittäin hyvä veto nykyisen imagonsa korjailussa, jota EA on oikeastaan parin viimeisen vuoden aikana yrittänyt tehdä. Vielä kun saataisiin pelit taas valmiina ja vielä vuosikymmenen takaisen sisältömäärän kanssa julkaisussa pihalle (peleissä oli julkaisussa paljon ennemmän sisältöä joskus), mutta kuitenkin on erittäin positiivista näin vuonna 2017 kuulla, että pelin DLC:tä josta emme tiedä yhtään mitään ei yritetä saada pelaajia ostamaan ennakkoon, eli niin sanotusti ostamaan sikaa säkissä.

Eilisessä artikkelissani mainitisin, että Mass Effect: Andromeda ei todellakaan ainakaan ole allekirjoittaneelle näillä näkymin mikään day one ostos, joten tämä auttaa pelin asiaa kummasti, mutta kuitenkin edelleen eilen mainitsemani asiat pitää olla kunnossa, ennen kuin lähden kauppaan kiikuttamaan peliä kotiin.

Niinkuin aina ennenkin, ei ole mitään syytä ennakkotilata pelejä nykyään. Katso ensin mitä on tarjolla ja mihin hintaan ja tee päätös vasta sitten. Nykyinen ennakkotilauskulttuuri pitää saada kuolemaan. Se olisi parasta meille kuluttajille ja hyväksi myös itse peliteollisuudelle. Season passit tai kausipassit on suurin kusetus koskaan ja niitä ei missään nimessä pitäisi mennä ostamaan. Marginaalinen säästö lisäsisällön hinnassa on huono peruste, varsinkin kun sisältö saattaa olla jotain minkä voi lopulta jättää ostamatta kokonaan.

Lähde: GameSpot ja DualShockers

Add a Comment