Mitä kuuluu blogille?

Olet varmasti huomannut, että blogiin ei ole ilmestynyt yhtään artikkelia kohta kahteen kuukauteen. Siihen on syynsä ja yksi niistä on luonnollisesti kesä. En ole paljon istunut tässä koneen vieressä naputtelemassa. Youtube-kanavakin on kolmatta viikkoa ilman uutta videota tällä hetkellä, samasta syystä. Asiaan toki tulee muutos jahka nämä kesälomailut ja muut elämän tuomat esteet taas poistuu ja varsinkin kun tätä lähinnä harrastustoimintana tekee, niin se yleensä jää “tärkeämpien” asioiden alle elämän arvojärjestyksessä.

On myös olemasssa toinen syy miksi tämän blogin kirjoittelu ja MadFinnTech-kanavan sisälötä on parin kuukauden ajalta jäänyt varsin laihaksi. Se syy on, että avasin uuden elokuva, elokuvamediaa ja laitteita koskevan sivuston UltraHDfi joka löytyy osoitteesta https://ultrahdfi.com.

Eli kuten varmasti olet huomannutkin (jos yhtään seuraat tätä blogia), että siirsin kaikki elokuva-aiheiset artikkelini tuolle uudelle sivustolle ja olen sinne myös onnistunut jo postaamaan muutaman jutun mitä tällä sivustolla ei koskaan ollut.

Syy tähän on se, että haluan tuon sivuston olevan ammattimaisempi elokuva-aiheinen sivusto kuin tämä periaatteessa henkilökohtainen pääasiassa peliblogi. Sinne on tarkoitus tulla paljon informatiivista sisältöä varsinaisten unboksausten ja arvosteluiden lisäksi. Eli jos elokuvien maailma kiinnostaa, niin kannattaa pistää sivusto tarkkailuun.

Tämä ei kuitenkaan tarkoita, ettenkö tätäkin sivustoa vielä päivittelisi. Tänne postailen jatkossakin itseäni kiinnostavat peliasiat. Pelaan edelleen pelejä Youtube-kanavallani. Aloitin myös UltraHDfi-sivustolle uuden virallisen Youtube-kanavan, jonne laitan sitä aihetta käsittelevät videoni. Tällä hetkellä sieltä löytyy kaksi unboksaus-videota, toinen markkinoiden halvimmasta Blu-ray -soittimesta ja toinen Nvidia Shield 4K HDR Media Serveristä.

UltraHDfi löydät myös Twitteristä, Facebookista ja Instagramista.

Kiitos että luet ja katsot sisältöäni!

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *