Mortal Kombat 11 julkaisutraileri on pikemminkin nostalgiatraileri!

Olen vähän myöhässä juhliin tämän artikkelin kanssa, mutta se ei vähennä ensi viikon tiistaina 23.4.2019 julkaistavan Mortal Kombat 11 -tappelupelin julkaisutrailerin impaktia!

Ensimmäistä kertaa Mortal Kombat -pelisarjan historiassa itse pelin yhteydessä käyettiin tuota todella kuuluisaa ja pidettyä Mortal Kombat -teemaa vuoden 1995 Mortal Kombat -elokuvasta, jota tähditti Christopher Lambert (Raiden), Robin Shou (Liu Kang), Linden Ashby (Johnny Cage), Cary-Hiroyki Tagawa (Shang Tsung, joka on muuten Shang Tsung myös MK11:ssa), Bridgette Wilson (Sonya Blade), Talisa Soto (Kitana), Trevor Goddard (Kano), Chris Casamassa (Scorpion), François Petit (Sub-Zero) ja Keith H. Cooke (Reptile). Elokuvan ohjasi myöhemmin Resident Evil -elokuvista tuttu Paul W.S. Anderson.

Onkin siis ollut paljon virheellisiä kommentteja, todennäköisesti nuoremmilta Mortal Kombat -faneilta, että vihdoin käyttivät alkuperäistä Mortal Kombat -teemaa, mutta tuo biisi ei suinkaan ole peleistä, vaan nimenomaan tuosta vuoden 1995 leffasta. Biisin esittäjä on The Immortals ja on levyltä Mortal Kombat: The Album, joka julkaistiin elokuvan kylkiäisenä vuonna 1994. Tuon albumin muihinkin biiseihin kannattaa tutusta, hyvää settiä. Tuon tunnetun teemabiisin varsinainen nimi on Techno Syndrome.

Pari sanaa itse Mortal Kombal 11 -julkaisutrailerista. Se luottaa siis vahvasti nostalgian voimaa ja upposi allekirjoittaneeseen kuin Titanic Atlanttilla jäätävänä yönä vuonna 1912! Ei siinä kuitenkaan kaikki, sillä trailerilla tavataan lisää tuttuja hahmoja, jotka saattaa myös hieman spoilata pelin tarinaa ja/tai tulevia DLC-hahmoja. Joten jos et halua tietää, niin lopeta lukeminen nyt.

Trailerilla voi spotata mm. legendaariset robotti-ninjat Sektorin ja Cyraxin (joista jälkimmäinen näyttää aivan mahtavalta). Myös naispuolinen Shokan (joka ikävä kyllä tässä pelissä näyttää mieheltä) Sheeva näyttäytyy trailerilla. Kaikki siis hahmoja, jotka ei ole itse pääpelin rosterissa. Itse pelin pääpahis Kronikalla on myös rooli trailerilla.

Hieman sääli, että tätä ei päästy pelaamaan pitkänä pääsiäisviikonloppuna! Mutta eiköhän se tiistai sieltä pikkuhiljaa tule! Alla vielä itse traileri.

Add a Comment