Mortal Kombat 11 julkistettiin Game Awards 2018 tapahtumassa

Suomen aikaan aamuyöllä käyty Game Awards 2018 -palkintogaala sisälsi runsaasti uusia pelijulkistuksia ja allekirjoittaneen mielestä tämä, eli Mortal Kombat 11 tai MK11 oli se keyvyesti mielenkiintoisin!

Olen vähän innoissani ja vähän pettynyt. On hienoa, että saan uuden osan varmasti jossain vaiheessa yhteen lempparipelisarjoistani koskaan, mutta olisin halunnut sen olevan next-gen peli.

Nyt se ei voi olla juurikaan kummallisempi kuin edellinen. Eikä varsinkaan jos tuo peli tehdään Switchin ehdoilla, toivottavasti Switch saa karsitumman version myöhemmin.

Onko myös pc-versio tällä kertaa toimiva? Tuleeko se samaan aikaan konsoliversioiden kanssa? Onko Mileena mukana, koska huhuillaan, että ei olisi? Kysymyksiä on todella paljon joihin pitää saada vastauksia ennen mitään ostopäätösten tekoa.

Sitten viimeisenä, mutta ei suinkaan vähäisempänä tuo typerä rap-biisi pilasi koko trailerin. Laski kun kananlento heti, kun se lähti soimaan. Ei ala hyvin tämä MK11. Sekä myös luonnollisesti ennakkotilausbonus annettiin ja tällä kertaa sen on itse Shao Kahn pelattavana hahmona.

Päivitys: Peli ilmeisesti sisältää aikamatkustuselementtejä, joten “on kuollut” ei kelpaa (ihan kun sillä MK:ssä olisi muutenkaan vitunkaan merkitystä) tekosyyksi jättää suosituimpia hahmoja rosterista pois.

Add a Comment