Mortal Kombat 11 sai vielä yhden jäätävän trailerin

It has begun! Eli, tänään on Mortal Kombat 11 -julkaisupäivä ja yöllä Suomen aikaa peli sai vielä yhden trailerin ja se on jäätävä, eli Frostin gameplay-traileri.

Tänään pääsee vihdoin allerkirjoittanutkin pelaamaan uutta Mortal Kombatia, kunhan kotia kohti pääsee lähtemään ja matkan varrella poimimaan itse pelin, mutta sitä ennen herkutellaan vielä Frostin gameplay-trailerilla. Normaaliin tapaa sillä näkyy hieman Frostin erikoisliikkeitä, ketjutuksia sekä tietenkin krushing- ja fatal -blowt ja tietenkin yksi fatality, joka muuten oli eri kuin aikaisemmin vuodetussa materiaalissa.

virallinen frost kuva
Minulta löytyy hieman enemmän ymmärrystä Frostin uudelle ulkoasulle, koska hän on pelissä kyborgi eikä ihminen, mutta silti syyt naistaistelijoiden uusille suunnille on ikävät.

En ollut aluksi kauhean innostunut tästä Frostin uudelleen syntyneestä ulkoasusta. Lähinnä siis sen takia, että se on kokenut saman seksuaalisen viehätyksen vähennyksen kuten pelin kaikki muutkin naistaistelijat. Kuitenkin tässä tapauksessa voin katsoa sitä kuitenkin läpi sormien, koska Frost on ihan täysin kyborgi tässä pelissä eikä enää millään tapaa ihminen. Diggailen kovasti kuinka hän muodostaa jäästä poran ja tekee vastustajistaan reikäjuustoa!

Add a Comment