Nappaa Saints Row 2 ilmaiseksi GoG.comista!

Jos et ole vielä pelannut tai vaikka olisitkin, niin nappaa Saints Row 2 -peli nyt ilmaiseksi GoG.comista. Pelin voi lunastaa itselleen kirjautumalla sisään palveluun ja klikkaamalla etusivulla olevaa banneria. Eli kyseessä on DRM-vapaa versio pelistä. Ikävä kyllä peli on edelleen se erittäin surkea pc-porttaus muuten loistavasta pelistä.

Hätä ei kuitenkaan ole tämän näköinen sillä tässäkin tapauksessa modaajat ovat tehneet tästä pelattavan myös pc:llä ja ehkä ns. definitive version, ainakin mitä ruudunpäivityksiin ja sitä rataa tulee. Selain kannattaa suunnata siis kohti http://idolninja.com/sr2.php sivustoa ja ladata peliin Gentlemen of the Row -modi, joka korjaa peliä sieltä sun täältä. En tosin tiedä toimii modi pelin GoG-version kanssa, mutta luulisi. Myös PC Gaming Wiki on loistava paikka alkaa saattamaan näitä ala-arvoisia pc-porttauksia pelikuntoon.

Myös muut Saints Row -sarjan pelit saapuvat GoG.comin kaiken aikaa kasvavaan valikoimaan. Ikävä kyllä sarjan ensimmäinen osa taitaa toistaiseksi jäädä Xbox 360 -yksinoikeudeksi.

Add a Comment