NHL 15 Fysiikoiden riemujuhlaa!

Uusin NHL 15 Gamplay Series True Hockey Physics -video näyttää hieman NHL 15:sta alusta asti uudelleen tehtyjä entistä parempia ja realistisempia fysiikoita toiminnassa.


NHL 15 Gameplay Series: True Hockey Physics… by madfinntech

Esimerkiksi kiekon fysiikat on täysin uudestaan tehty tätä peliä varten ja sen pitäisikin nyt pomppia paljon entistä realistisemmin pelaajista, tolpista, laidoista jne.

Tämän ennenkaikkea pitäisi mahdollistaa jääkiekon arvaamattomuutta pelissä paljon realistisempaan suuntaan, sekä mahdollisesti poistaa ns. bugiranarit ja muut pelin suunnitteluvirheitä hyväksi käytettävät tilanteet. Toki tämäkin tulee olemaan vain peli ja ajan mittaan pelaajat näitä pelistä löytävät, mutta kuitenkin.

Nyt myös jokaisella pelaajalla kentällä on täysi fysiikanmallinnus kaiken aikaa käytössä, joten varsinkin moninpelissä missä kaikki pelaajat eivät ole kiekossa yht’aikaa antaa se mahdollisuuden monipuolisempiin strategisiin tapoihin pelata varsinkin puolustuspäässä.

Katso video yllä, jos et sitä vielä ole nähnyt ja näin mahtavaa matskua kelpaa katsella toiseenkin kertaan. Jätä myös omat ajatuksesi tästä aiheesta alle kommenttiosioon, se ei vaadi edes rekisteröitymistä.

Katso myös muut NHL-artikkelit!

NHL 15 HULMUAVAT PAIDAT
E3 2014 – NHL 15 PELIKUVAA! KATSO GAMEPLAY TRAILERI!
EA SPORTS NHL 15 ENSIMMÄISET TIEDOT JULKI, AJATUKSIA NIISTÄ
EA SPORTS NHL 15 ENSIMMÄINEN TRAILER!
MADFINNTECH PELAA SERIES – NOSTALGIAN HUMUINEN LET’S PLAY NHL 13 (PS3)
EA SPORTS NHL 15 TOIVEITA
JÄÄKIEKKOPELIT JA EA SPORTS NHL

No Comments

Add a Comment