NHL 15 Hulmuavat paidat

Uusi Nex-Gen gameplay sarja EA SPORTSilta näyttää ensimäisessä osassaan kuinka pelaajat on luotu syksyllä julkaistavaan seuraavan sukupolven NHL-peliin. Pelaajat muodostuvat nyt kolmesta eri kerroksesta, jotka ovat: Keho, varusteet ja pelipaita. Alla video josta näkee uudet pelipaidat toiminnassa.


NHL 15 Gameplay Series: Next-Gen Hockey Player… by madfinntech

Sitten siihen mitä mieltä olen näistä uusista paidan hulmuamisista henkilökohtaisesti. Toisaalta on hieno nähdä uusia juttuja, mutta voisin väittää, että NHL 15:ssa PS4:llä ja Xonella tullaan näkemään aimo annos epärealistista paidan hulmuamista, täten ristinkin jo pelin NHL 15 Hulmuavat paidat. Esim. tuossa trailerissakin kohdassa 0:37 tuon Ottawan pelaajan paita nykii tosi realistisesti. Ihme että edes päästivät tuon clipin trailerin julkaisuversioon.

Se on hienoa, että pelaajien varusteet ja paidat nyt reagoivat kiekkoon ja toisinpäin tuoden lisää realismia peliin ja niin pitääkin, mutta rehellisiä kun ollaan tämähän tulee toimimaan kunnolla vasta vuoden parin päästä julkaistavassa versiossa. Olisi kiva olla tässä asiassa väärässä, mutta tuskin olen.

Seuraavaa kuvamateriaalia pelistä odottelemaan eikä itse pelin julkaisuunkaan ole enää, kuin pari kuukautta. Joten pian sitä pääsee ihan itse kokemaan ja MadFinnTech Youtube-kanavalle tulee myös matskua pelistä heti, kun saan sen käsiini. Mitä mieltä sinä olet? Näyttääkö hyvältä vai kasvaako pettymys sitä mukaa, kun uutta materiaalia pelistä julkaistaan? Jätä kommenttia alle, se ei edes vaadi rekisteröitymistä!

Katso myös muut NHL-artikkelit!

NHL 15 FYSIIKOIDEN RIEMUJUHLAA!
E3 2014 – NHL 15 PELIKUVAA! KATSO GAMEPLAY TRAILERI!
EA SPORTS NHL 15 ENSIMMÄISET TIEDOT JULKI, AJATUKSIA NIISTÄ
EA SPORTS NHL 15 ENSIMMÄINEN TRAILER!
MADFINNTECH PELAA SERIES – NOSTALGIAN HUMUINEN LET’S PLAY NHL 13 (PS3)
EA SPORTS NHL 15 TOIVEITA
JÄÄKIEKKOPELIT JA EA SPORTS NHL

5 Comments

Add a Comment