NHL 15 Hulmuavat paidat

Uusi Nex-Gen gameplay sarja EA SPORTSilta näyttää ensimäisessä osassaan kuinka pelaajat on luotu syksyllä julkaistavaan seuraavan sukupolven NHL-peliin. Pelaajat muodostuvat nyt kolmesta eri kerroksesta, jotka ovat: Keho, varusteet ja pelipaita. Alla video josta näkee uudet pelipaidat toiminnassa.


NHL 15 Gameplay Series: Next-Gen Hockey Player… by madfinntech

Sitten siihen mitä mieltä olen näistä uusista paidan hulmuamisista henkilökohtaisesti. Toisaalta on hieno nähdä uusia juttuja, mutta voisin väittää, että NHL 15:ssa PS4:llä ja Xonella tullaan näkemään aimo annos epärealistista paidan hulmuamista, täten ristinkin jo pelin NHL 15 Hulmuavat paidat. Esim. tuossa trailerissakin kohdassa 0:37 tuon Ottawan pelaajan paita nykii tosi realistisesti. Ihme että edes päästivät tuon clipin trailerin julkaisuversioon.

Se on hienoa, että pelaajien varusteet ja paidat nyt reagoivat kiekkoon ja toisinpäin tuoden lisää realismia peliin ja niin pitääkin, mutta rehellisiä kun ollaan tämähän tulee toimimaan kunnolla vasta vuoden parin päästä julkaistavassa versiossa. Olisi kiva olla tässä asiassa väärässä, mutta tuskin olen.

Seuraavaa kuvamateriaalia pelistä odottelemaan eikä itse pelin julkaisuunkaan ole enää, kuin pari kuukautta. Joten pian sitä pääsee ihan itse kokemaan ja MadFinnTech Youtube-kanavalle tulee myös matskua pelistä heti, kun saan sen käsiini. Mitä mieltä sinä olet? Näyttääkö hyvältä vai kasvaako pettymys sitä mukaa, kun uutta materiaalia pelistä julkaistaan? Jätä kommenttia alle, se ei edes vaadi rekisteröitymistä!

Katso myös muut NHL-artikkelit!

NHL 15 FYSIIKOIDEN RIEMUJUHLAA!
E3 2014 – NHL 15 PELIKUVAA! KATSO GAMEPLAY TRAILERI!
EA SPORTS NHL 15 ENSIMMÄISET TIEDOT JULKI, AJATUKSIA NIISTÄ
EA SPORTS NHL 15 ENSIMMÄINEN TRAILER!
MADFINNTECH PELAA SERIES – NOSTALGIAN HUMUINEN LET’S PLAY NHL 13 (PS3)
EA SPORTS NHL 15 TOIVEITA
JÄÄKIEKKOPELIT JA EA SPORTS NHL

5 thoughts on “NHL 15 Hulmuavat paidat”

    1. Sitähän me kaikki toivotaan, mutta se vaatisi IIHF-lisenssin tai jonkun joka sen lisenssin niihin paitoihin omistaa. Jos EA:lla olisi tämä kyseinen lisenssi niin sitä varmaan jo tässä vaiheessa täysillä mainostettaisiin. Joten veikkaan, että tuskin nähdään aitoja maajoukkuepaitoja. Ikävä kyllä.

  1. Ees jotku omat tyylikkäämmät vesiot vois olla ei haittaa vaik olis lippu, kun vaa ois tyylikkäämmät…

    Tosin must niist sais jo tarpeeks tyylikkäät, jos ne ois laihoi/ohuit kuten nhl-paidat , eik sellaasii lihavii niiku ne on ny.. Osa liiga-paidoist sekä 07- vanhemmat änäripaidat o myös lihavii..

    1. Se olisi kyllä erittäin suotavaa sillä ne tähän astiset näyttää jonkun neljä vuotiaan tekemiltä alle kolmessa minuutissa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *