NHL 19 tulee pc:lle?

NHL-pelisarja ei ole tullut siis kymmeneen vuoteen pc:lle. Sarjan edellinen pc-julkaisu oli vuoden 2008 inkarnaatio NHL 09 ja sekin oli vielä ns. last-gen versio, toisin kun jo toista vuotta silloisille konsoleille (PS3 ja Xbox 360) julkaistu versio. Eli EA siinä pissi aika tyylikkäästi pc-pelaajien muroihin ja sitten ihmettelevät, kun pc-pelaajat pissasi EA:n muroihin takaisin. Lopulta änäri lakkasi sitten tulemasta pc:lle kokonaan. Muistan myös kuinka NHL 09:ää markkinoitiin myös pc:lle konsoliversion kuvakaappauksilla ja trailereilla. Mahto käpyyn menneitä hiemän vituttaa, kun peli olikin vielä se ns. PS2-peli.

Nyt kuitenkin on ilmeisesti uutta valoa tunnelin päässä sillä NHL 19:n ohjaaja William Hon on kertonut, että NHL 19, joka siis julkaistaan PS4:lle ja Xbox Onelle 14. syyskuuta, että jos kysyntää riittää, niin NHL 19 saattaa vielä ilmestyä myös pc:lle. Myös toinen EA:n urheilupelisarja Madden palaa tänä vuonna pc:lle ensimmäisen kerran 11 vuoteen, edellinen Madden pc:lle oli vuonna 2007 julkaistu Madden 08.

Tämä olisi ennemmän kuin toivottavaa, sillä totta puhuen nykyinen änäri konsoleilla on melko karu, varsinkin resoluution osalta. Olisi hieno päästä lätkiin kiekkoa 4K-kuvatarkkuuksilla ja korkeilla ruudunpäivityksillä, sekä myös lataus- ja simulointiajat ottaa PS4:lle välillä koville. Sitten on vielä se vuosipäivityksen hinta, joka on varsin kova. Tämän änärin kun saisi vuosittain uusimman alle sillä Origin Access Premium -tilauksella. Kuukauden sitä kuitenkin vaan jaksaa ja sitten seuraavana vuonna uusi.

Alla vielä pelin viralliset trailerit.

Add a Comment