Päivityksiä 17.12.2013

Teen pieniä päivityksiä postaustahtiini, varsinkin koskien kuukauden retroa. Ajan puutteen takia ja myös fiksujen ajatusten puutteen takia on huomattavan vaikeaa puskea uusi retro joka kuukausi ja muutenkin, kun joka toinen postaukseni tuppaa olemaan kuukauden retro niin päätin lopettaa sen kirjoittamisen joka kuukausi. Tästä lähtien sitä kutsuttakoon vain Retroksi ja joku aliotsikko aiheeseen liittyen ja julkaisut ajankohtina, kun jotain mielenkiintoista kirjoitettavaa ilmaantuu.

Toinen poltteleva ajatus olisi alkaa tekemään jonkinlaista videosisältöä, mutta minulta puuttuu vielä muutamia tarvikkeita, kuten studiotasoinen mikrofoni, joten siihen ei ihan vielä päästä, mutta jossain vaiheessa kyllä. Sisältö tulisi varmaan olemaan kaikkea “let’s play” tyylisestä randomista jutusta peliarvosteluihin, mutta siis vain peleistä, joita ihan oikeasti olen pelannut tarpeeksi, että voin järkevänä mielipiteen pelistä kertoa.

Muutenkin alan enemmän postailemaan ajatuksia itse peleistä, joita olen viimeksi pelannut sen sijaan, että etsisin muita aiheita. Tällä hetkellä pelaan Gran Turismo 6:sta PlayStation 3:lla, joten jotain Gran Turismo aiheista olisi luvassa vielä joulukuun aikana.

Mutta siihen asti toivottelen hyvää joulun odotusta kaikille lukijoille!

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *