Parhaat Tokyo Game Show 2014 -trailerit

Tokyo Game Show jälleen kerran Japanissa ja tänä vuonna oli myös mielenkiintoisiakin pelejä näytillä ja omasta mielestäni tässä artikkelissa näyttämäni trailerit oli ne kaikkein mielenkiintoisimmat.

Ylivoimaisesti mielenkiintoisin oli kuitenkin Hideo Kojiman oman Kojima Productionsin Metal Gear Solid V: The Phantom Pain, josta näytettiin noin 20 minuutin mittainen suora pelidemo. joka on nyt myös nähtävissä teräväpiirtolaadulla ja Englanniksi käännettynä. Pelistä julkaistiin myös uusi traileri. joka on nimetty Quiet & Snake -traileriksi, jossa nähdään myös Quiet tositoimissa Snaken kanssa.


Metal Gear Solid 5 The Phantom Pain – Quiet… by madfinntech

Myös 2K Gamesin uudesta WWE 2K15:sta saatiin uusi traileri, joka kantaa nimeä FEEL IT. Traileri nimenomaan esittelee pelin PS4 -version graafista antia. Pelin on tarkoitus julkaista vanhoille konsoleille jo lokakuussa ja uusille marraskuussa.


WWE 2K15 FEEL IT Trailer – PS4 (Official Trailer) by madfinntech

Yksi mielenkiintoisista peleistä oli tietenkin vuonna 2011 PSP:lle julkaistun Final Fantasy Type-0 teräväpiirtoversion, joka kantaa luovasti nimeä Final Fantasy Type-0 HD -traileri. Pelihän on mielenkiintoisin siltä osalta, että sen ostajille jaetaan latauskoodia Final Fantasy XV –pelin demoversioon, mutta itse peli myös näyttää ihan mielenkiintoiselta ja ainakaan itse en ollut koko pelistä edes aiemmin kuullut.


Final Fantasy Type-0 HD Trailer – TGS 2014… by madfinntech

Hideo Kojiman uudesta SIlent Hills –pelistä näytettiin myös konseptivideo, jota kutsutaan P.T. Silent Hills Concept Movie TGS 2014:ksi. Konseptivideolla jatkuu saman tyylinen erittäin häiritsevä tunnelma, kun Gamescom-messuilla julkaistu pelattava teaser Silent Hills –pelistä.


P.T. Silent Hills Concept Movie – TGS 2014… by madfinntech

Myös Resident Evil –luojan uutukaisesta The Evil Within saatiin pelikuvatraileri. The Evil Within menee myös kategoriaan erittäin järkyttävä ja painostava tunnelma. Pelistä saatiin myös vielä tämän viikon aikana PC –version laitteistovaatimukset, jotka ovat vähän kovan tuntuiset pelille, jonka ulkoasu ei kuitenkaan ole niin erityinen.


The Evil Within – TGS 2014 Gameplay Trailer… by madfinntech

Sitten vihdoin se itse Final Fantasy XV –traileri. Heti trailerin alussa näytetty iso monsteri saa leuat loksahtamaan. Myös se fakta, että hahmot puhuvat Japania trailerissa loi tunnelmaa ja toivonkin, että tämä olisi myös vaihtoehto pelin länsijulkaisussa. Trailerissa nähtiin myös pieni pala pelin taistelusysteemiä, mutta uutinen pelin yhden napin kombatista huolettaa silti vaikka toiminta videolla näyttikin hyvältä.


Final Fantasy XV – Gameplay Trailer TGS 2014… by madfinntech

Bloodborne on varmaan yksi eniten odottamistani PlayStation 4 –yksinoikeuspeleistä. Vaikka peli onkin alkuperäisen Demon’s Soulsin ja Dark Soulsin luojalta (joita en ole pelannut, muuta kuin Demon’s Soulsia vähän koittanut) niin silti peli näyttää minulle astetta mielenkiintoisemmalta, ehkä jo siksi, että nyt minulla on mahkut päästä siihen sisälle ennen, kun sillä on liuta jatko-osia. Itse toiminta ja varsinkin graafinen anti näyttää erittäin hyvältä tällä videolla.


Bloodborne – Gameplay Trailer TGS 2014… by madfinntech

Sitten vielä lopuksi Killer Instinct Maya –traileri, jolla esitellään ilmeisestikin Xbox One –yksinoikeuspelin Killer Instinctin uusinta pelattavaa hamoa Mayaa. Killer Instinct on yksi niistä todella harvoista peleistä miksi haluaisin omistaa Xbox Onen, rikas mies jos oisin….


Killer Instinct – Maya Gameplay Trailer TGS… by madfinntech

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *