Peliperjantai Ep. 40 – Furi – PlayStation 4

Tämä on 40. jakso MadFinnTech Peliperjantai -videosarjaa. Tässä osassa pelataan sokkona uutta ja heinäkuussa 2016 PlayStation Plus -tilaajille ilmaista Furi -peliä.

Huomautus!

Tällä videolla en anna tälle pelille ihan sitä mahdollisuutta jonka se ansaitsee. Tein tämän videon ns. blind let’s play tyylillä ja voi pojat tämä peli oli niin väärä valinta.

Furi on siis “boss rush” -peli joka koostuu täysin välivideoista ja pitkistä monimutkaisista pomotaisteluista ja vetoaa vain tietyn tyyppisiin pelaajiin, minä en ole yksi niistä.

Eli jos päätät katsoa tämän videon, niin mielipiteeni pelistä kannattaa ottaa isolla määrällä suolaa eikä antaa vaikuttaa ostopäätökseen. Tämä peli on vähän tehty kuin “souls -sarjan” pelaajille ja minä en tykkää pelata niitäkään. Toisaalta jos olet samaa maata kuin minä, niin tämä peli saattaa saada sinussa aikaan samanlaisen reaktion kuin minussa.

Huomautus 2!

Nyt rauhoittuneena ja uudesti syntyneenä olen päättänyt antaa tälle pelille vielä uuden mahdollisuuden, kun itseasiassa ymmärrän mistä pelissä on kyse.

Ei saa ottaa tätä videota kovin vakavasti.

Gameplay: Furi (PS4) – The Game Bakers, The Game Bakers

Website: http://madfinntech.com
MFT Gaming Photography: https://mftgamingphotography.wordpress.com/
Do Not PreOrder Blog: https://donotpreorder.wordpress.com/
Youtube: http://youtube.com/madfinntech
Dailymotion: http://www.dailymotion.com/madfinntech
Twitter: https://twitter.com/MadFinnTech
Facebook: https://www.facebook.com/madfinntech
G: https://plus.google.com/u/0/+PyydysmakiNetmadfinntech

Add a Comment