Platinum Games haluaa tehdä Bayonetta 3:sen

Bayonetta studion tuottaja Asushi Inaba on paljastanut Source Gaming -julkaisun haastattelussa, että haluaisi tehdä Bayonetta sarjalle jatkoa, eli Bayonetta 3:sen ja että yhtiön sisällä on keskusteltu jatko-osan suunnasta.

Haastattelussa hän ilmaisi myös, että jopa miespääosa olisi mahdollinen. Ilmeisesti se oli vain vitsaileva heitto, mutta kuitenkin täsmentää, että mitään vaihtoehtoja ei jätetä huomioimatta.

Allekirjottaneena sanon heti kättelyssä, että jos Bayonetta pelin kannessa komeilee Bayonettan sijaan joku saatanan karju, niin äänestän muutosta vastaan lompakolla.

Muutenhan tämä Bayonetta 3 -uutinen on aivan loistava ja todella toivon, että peli myös toteutuu, olenhan huikea Bayonetta-fani. Heitän tähän vielä hieman omia toivomuksiani pelin suhteen ja nämä ovat puhtaasti omia mielipiteitäni ja toiveitani.

Ensinnäkin haluaisin, että Bayonetta 3:ssa siirryttäisiin takaisin käyttämään Bayonettan alkuperäistä lookia, sillä se on huomattavasti parempi kuin Bayonetta 2 -look. Ei sillä, että sekään huono olisi ollut, mutta minä nyt tykkään naisilla pitkistä hiuksista.

Myöskin PEGI 18 merkintä saisi löytää tiensä takaisin pelin kanteen, minkä ei pitäisi olla vaikeaa, kunhan Nintendolla ei ole tulevan pelin kanssa mitään tekemistä, toivottavasti ei ole. Luulisi, että tälle sarjalle jo joku muukin julkaisija löytyisi ja varsinkin sellainen, joka haluaa pelin kaikille alustoille minkään yksinoikeus kikkareen sijaan.

Se tästä vielä puuttuisi, että peli olisi Nintendo Switch -yksinoikeuspeli ja/tai se olisi kehitetty käytännössä tuon mobiilialustan ehdoilla. Toivoisin ehdottomasti, että nyt kun Bayonetta on viimein löytänyt tiensä myös pc:lle, että peli kehitettäisiin varta vasten pc:lle ja sitten kaikille konsoleille (myös sille Switchille) tehtäisiin sellainen porttaus kun milläkin konsolilla mahdollista on. PS4 Pron ja varsinkin Project Scorpion myötä on hyvin mahdollista, että pc-versio tulee loistamaan ihan eri tavalla kuin tilanteessa jossa noita tehokkaampia konsolimalleja ei markkinoilla olisi. Kyllä yritän raapia niistä jotain positiivista ja mikäs sen parempi positiivinen kuin entistä paremmat pc-versiot.

Lähteet: Source Gaming ja Pelaajalehti

Add a Comment