Platinum Gamesin Vanquish saapuu Steamiin

Lisää Platinum Games hyvyyttä on pian luvassa pc-pelaajille, sillä alunperin vuonna 2010 PlayStation 3:lle ja Xbox 360:lle julkaistu Resident Evil -sarjan luojan Shinji Mikamin Vanquish saapuu vihdoin myös pc:lle. Peli julkaistaan Steamissa 25.5.2017 ja hintalappu on karvan alle 20 euroa ja Bayonettan Steam-version omistajille ennakkotilaamalla nyt siitä lähtisi 25% pois eli Digital Deluxe versiolle (ainut versio) kertyisi hinnaksi pyöreät 15 euroa.


Vanquish – PC Announce Trailer by mftgametrailers

Pelin olisi tarkoitus tukea korkeita resoluutioita kuten 4K ja pyöriä lukitsemattomalla ruudunpäivityksellä, sekä sisältää asiallinen näppäimistö ja hiiri tuki. Parempi olisi sillä kyseessä on kuitenkin ainakin osittain kolmannen persoonan ammuskelupeli ja pc:llä näitä pelataan näppämistöllä ja hiirellä enimmäkseen.

Henkilökohtaisesti en lähde tätä kyllä heti munat tulessa ostamaan, sillä peli ei ihan samaan tapaan systytä kuin esim. hiljattain julkaistu Bayonetta, mutta tarkoitus olisi tämäkin nyt sitten vihdoin pelata jossain vaiheessa. Toki tuo viiden euron alennus nyt ennakkotilausvaiheessa Bayonettan omistajana muovaisi tuota hintaa sopivammalle tasolle, onneksi tässä on vielä noin kaksi viikkoa aikaa miettiä, mutta iso peukalo ylöspäin Segalle kun on alkanut julkaisemaan näitä klassikoita myös pc:lle ja asianmukaisella tavalla eikä vain rahastusmielessä. Nämä voisi hyvin olla vain paskoja porttauksia konsoliversioista ilman tuke korkeille resoluutioille, asianmukaisille ruudunpäivityksille ja muille pc-ominaisuuksille. Joten jo sen takia tekisi mieli tukea kyseistä toimintaa, mutta kun ei ole se miljonääri edelleenkään, ikävä kyllä.

Add a Comment