PlayStation klassikko Fear Effect saa remaken

Alunperin Kronos Digital Entertainmentin alkuperäiselle PlayStationille kehittämä Fear Effect seikkailupeli saa uusioversion tai pelitermein tutummin remaken. Eli peli tulee saamaan täyden kasvojenkohotuksen jokaisella osa-alueella. Fear Effect Reinvented olisi tarkoitus julkaista seuraavan eli vuoden 2018 aikana niin ikää pc:lle, Xbox Onelle, PS4:lle kuin Nintendon viimeisimmälle konsolille Switchillekin. Eli pelasit millä tahansa nykyisellä videopelialustalla, pääset nauttimaan pelistä. Peliä kehittää ranskalainen Sushee -studio.

Fear Effect Reinvented Teaser Trailer

Myös toinen Fear Effect peli on kehitteillä samalla studiolla, joka julkistettiin jokin aika sitten. Peli on nimeltään Fear Effect: Sedna, jonka on tarkoitus olla jatkumoa valitettavasti peruuntuneeksi päätyneelle sarjan komannelle osalle. Tämä peli tosin eroaa kahdesta alkuperäisestä olemalla enemmänkin varsinkin pc-pelaamisen puolelta tuttu isometrinen taktiikkaroolipeli. Peli on Kickstarter -projekti. Fear Effect: Sedna on tulossa pc:lle, Xbox Onelle sekä PS4:lle.

Kuvat: Fear Effect: Sedna

Fear Effect: Sedna Teaser Trailer

Tämän blogin tapaan lisään uutiseen vielä vähän omia ajatuksiani. Varovaisesti odottelen myös tuota Fear Effect: Sedna -peliä vaikka tuo genre ei täysin minun kuppi teetä olekaan. Varsinkin kun siitä ei ainakaan toistaiseksi ole tulossa minkäänlaista fyysistä kopiota saataville, joka on aika tärkeää minulle näin videopelien keräilyyn hurahtaneena.

Tämän uutisen uusioversio tai remake sarjan ensimmäisestä osasta onkin sitten jo huomattavasti mielenkiintoisempi tekele. Pidin alkuperäisistä todella paljon ja siksi toivonkin, että myös jatko-osa saa saman käsittelyn tulevaisuudessa ja kaikki alkuperäisen sisältö tallella. Peliä pelanneet tietävät mitä tarkoitan. Toivottavasti näistä saataisiin myös fyysiset versiot. Vaikka alkuperäiset omistankin, niin keräilijä on keräijlijä ja kukapa ei naiskauneutta haluaisi lisää hyllyyn.

Alla olevalla videolla näet alkuperäiset PlayStation kopioni.

Lähde: Pelaajalehti ja Pelaajalehti

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *