Project CARS -kehittäjältä pelikonsoli?

Slightly Mad Studios on tuomassa seuraavalle konsolisukupolvelle eli PS5:lle ja seuraavalle Xboxille kilpailijaa. Slightly Mad Studios on lähinnä tunnettu simulaatiomaisista kilpa-ajopeleistään Project CARS ja sen jatko-osasta. Studion käsialaa oli myös noin kymmenen vuoden takaiset realistisempaan makuun olevat Need For Speed Shift -pelit.

Studio on antanut myrskyvaroituksen siitä mitä tuleman pitää! Heidän mukaansa tähtäimessä ovat isot pojat eli Sonyn seuraava PlayStation eli PlayStation 5 (PS5) ja Xbox ykskaksäks (seuraava Xbox). Eli mitään pilipaliviritystä ei ole tulossa, mutta saapa nähdä.

Mad Boxiksi ristitty konsoli olisi tehoiltaan vastaava kahden vuoden päässä olevan tehokkaan tietokoneen kanssa, mutta hintalappu kuitenkin vain vastaava, kuin seuraavan sukupolven kilipailijoissa. Se miten tämä aiotaan saavuttaa on hieman hämärän peitossa. Laitetta aiotaan myydä isolla tappiolla tai sitten kiliapilijat tulevat myös maksamaan mansikoita. Kumpikin on hyvin epätodennäköistä, joten mielenkiintoiseksi jääkin mitä taikuutta tässä käytetään.

Mad Box ei tule saamaan yksinoikeusisältöä lainkaan, mikä on myös hieman kummallinen ratkaisu, kun pelikonsolia yritetään myydä ihmisten koteihin. Yleensä yksinoikeuspelit on nimenomaan juuri se porkkana tietyn laitteen omistamiseen. Laitteen olisi tarkoitus tukea ainakin kahta VR-laitetta sekä useita pc-oheislaitteita. Pelejä Mad Boxin luvataan pyörittävän 4K ja 60 fps. Jaaha.

Kuten tekstin tyylistä voi päätellä, niin en ole kovinkaan optimistinen moisen toteutumiseen ja jos sieltä jotain ulos tulee, niin todennäköisesti joku “Steambox”.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *