PUBG aiotaan korjata viimein?

PLAYERUNKNOWN’S BATTLEGROUNDS (PUBG) kehittäjä Bluehole on aloittanut kuukausia kestävän kampanjan pelin korjaamiseen, joka on tunnetusti täynnä kaiken näköisiä ongelmia. Korjaukset tulevat ensin koskemaan pelin pc-versiota, mutta pitäisi myöhemmin olla saatavilla myös Xbox Onella.

Korjauslistalla ovat mm. ruudunpäivityksen parantaminen, paremmat värisokeusominaisuudet, palvelin suorituskyky, sekä toimivampi huijauksenesto. Lisäksi muita parannuksia on luvassa. Kattavampaa tietoa löytyy “FIX PUBG” -kampanjan virallisilta sivuilta.

Sitten tämän peliblogin tapaan omat kaksi senttiäni aiheesta. Eli, miksi sitä nyt yht’äkkiä korjaamaan? Onhan se leiponut rahaa rikkinäisenäkin vaikka millä mitalla. Vai alkaako kenties pelaajamäärät hiipumaan teknisesti toimivampien kilpailijoiden saapuessa markkinoille, kuten Fortnite varmaan suosituimpana esimerkkinä?

Niin tai näin, niin onhan tämä nyt hyvä uutinen pelin ystäville, joihin siis en itse kuulu. Olen peliä muutaman matsin koittanut, kun pelin Nvidialta ilmaiseksi sain MFT Gaming Photographya varten. Taisi vain jäädä pelistä Ansel-kuvat ottamatta, koska ei oikein iskenyt ihan täysillä meikäläiselle, varsinkin kun peli on teknisesti kuraa.

Add a Comment