Red Dead Redemption 2 pelikuvaa vihdoin julki!

Kauan odotetusta Rockstar Gamesin seuraavasta länkkärirymistelystä on vihdoin ja viimein julkistettu varsinaista pelikuvaa noin kuuden minuutin videon muodossa, jonka voit katsoa alta, jos et ole sitä vielä nähnyt syystä tai toisesta.

Kyllähän se mahtavalta peliltä vaikuttaa, mutta pari asiaa vähän hiertää mieltä pelin julkaisupäivänä ostamiseksi, joka siis on lokakuun 26. päivä. Eli ihan ensimmäisenä se, että peli ei tule pc:lle, ainakaan vielä. Se käytännössä tarkoittaa sitä, että ollaan jumissa 30 fps ruudunpäivityksen kanssa ja peliohjaimen kanssa, eli ei näppäimistö ja hiiri yhdistelmän tuomia etuja.

Sitten toiseksi se, että haistan tässä Rockstarin tai ehkä ennemminkin Rockstarin emoyhtiön Take Twon bullshit-taktiikan tuplata rahansa olla julkaisematta pelistä sitä parasta versiota heti, että minun kaltaiset taliaivot saadaan ostamaan peli kahdesti tai jopa kolmesti. Aivan kuten Grand Theft Auto V:n tai lyhyemmin GTA V:n kanssa kävi. Itse ostin pelin kahdesti, eli PS3:lle ja pc:lle. Veikkaan, että jotkut osti kolmesti eli esim. PS3:lle, PS4:lle ja pc:lle. Haistelen tässä nyt saman taktiikan. Ensin julkaistaan PS4-versio. Sitten kun PS5 tulee, niin tulee PS5 versio ja sitten lopulta pc-versio. Yritän parhaani mukaan odotella tuota pc-versiota, mutta kyllähän se vaikeata tulee olemaan, kun peli kuitenkin näyttää varsin erinomaiselta, ainakin tässä vaiheessa.

Peli siis julkaistaan 26.10.2018 PlayStatation 4:lle ja Xbox Onelle.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *