Resident Evil 2 saa ilmaisen lisäpelitilan julkaisun jälkeen

Resident Evil 2 uusioversio tai näin pelaajakielellä remake julkaistaan ylihuomenna 25.1.2019 PS4:lle, pc:lle ja Xbox Onelle. Peli on saamassa vielä yhden pelitilan lisää julkaisun jälkeisessä päivityksessä. Ilmaiseksi!

Näin mikromaksujen ja maksullisten ladattavien sisältöjen (DLC) syöpäämässä peliteollisuudessa tällainen, ilmaiseksi on varsin vieras käsite, mutta pelaajan näkökulmasta tietenkin erittäin tervetullut!

Legendaarinen Robert Kendo nähdään 100% varmuudella Resident Evil 2:sen uusioversiossa!

Japanilaisessa verkkolähetyksessään Capcom vahvisti The Ghost Survivors -pelitilan, joka antaa hieman erilaisen näkökulman Resident Evil 2:sen tapahtumista kolmen eri hahmon perspektiivistä. Nämä ovat legendaarinen asekaupan pitäjä Robert Kendo, Raccoon Cityn pormestarin tytär ja mysteerinen Umbrellan salaisenpalvelun jäsen. Luvassa olisi myös uusia vihollisia sekä jonkin sortin varustekauppa, mutta ilman mikromaksuja! Halleluja!

Maaliskuussa olisi tulossa vielä ilmaiseksi vuoden 1998 modelit Leonille ja Clairelle. Eli alkuperäisestä pelistä tutut low-poly modelit. Ihan sillain nice touch kaiken muun päälle.

Kaiken kaikkiaan Resident Evil 2 remake alkaa olemaan oikein muikea paketti. Varsinkin jos päätyy pelin deluxe-versioon, mikä ei ole huono idea ollenkaan sillä se kustantaa vain kympin enemmän jo muutenkin peruspeliä kympin halvempaan peliin. Itse ennakkotilasin deluxe editionin pc:lle hintaan 49 euroa.

Add a Comment