Resident Evil 7 tukee talletusten jakamista Xbox Onen ja pc:n välillä

Capcom on ilmoittanut, että Resident Evil 7:n Windows Storessa myytävä versio tulee tukemaan talletusten jakamista pc:n ja Xbox One -konsolin välillä, eli voit pelata peliä ristiin Xbox Onen ja pc:n välillä kuinka haluat kunhan ostat pelin pc:lle Windows Storesta tai digitaalisesti Xbox Onelle. Steamissä myytävä versio ei tiettävästi talletusten jakamista tule tukemaan.

Ei ole vielä tiedossa tuleeko Resident Evil 7 Biohzard olemaan Play Anywhere -julkaisu joita tähän asti on ollut vain Microsoftin itsensä julkaisemat pelit. Eli ei vielä ei tiedetä saako Resident Evil 7 Microsoftin kaupasta ostamalla pelattavaksi molemmilla pc:llä ja Xbox Onella. Kuitenkin tähän asti Play Anywhere -pelit ovat talletusten jakamisen lisäksi ollut pelattavissa molemmilla alustoilla yhdellä ostoksella.

Resident Evil 7 Biohazard julkaistaan 24. tammikuuta pc:lle, PS4:lle ja XOnelle.

Täytyy myöntää, että tuo talletusten jakaminen alustojen välillä on mahtavaa, kun itsekin harrastan väliin samojen pelien pelaamista niin pc:llä kuin konsolillakin. Sanonkin, että sitten olen ihmeissäni, kun moinen talletusten jako on mahdollista kaikkien pc-versioiden (esim. Steam, GoG jne.) ja PS4:n välillä, koska se on minun yhdistelmäni.

Lähde: IGN

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *