Rockstar Games paljasti Grand Theft Auto Onlinen

Rockstar Games paljasti virallisesti Grand Theft Auto Onlinen, joka on siis ensi kuussa julkaistavan Grand Theft Auto V:n moninpelitila. GTA V:n virallinen julkaisupäivä on 17.9.2013, mutta pelin online moodi julkaistaan erikseen noin kahden viikon kuluttua tästä.

Rockstar Games on selittänyt GTA Onlinen erillisen julkaisupäivän sillä, että pelin online moodilla on täysin erillinen tuotantolinja ja aikataulutus kuin itse GTA V:llä. Rockstar Games paljasti myös, että he haluavat pitää mahdollisen standalone julkaisun myöhemmin mahdollisena GTA Onlinelle.

Rockstar Games selvitti myös miksi pelin moninpelitila on nimetty erikseen Grand Theft Auto Onlineksi. Tämä siksi, että he haluavat pitää luovan vapauden pelin online tilaan sitomatta sitä liikaa itse GTA V:seen. Tämä myös viittaa GTA Onlinen standalone julkaisuun myöhemmin.

Grand Theft Auton Online ominaisuuksin kuuluu mm. pelaajien itse luomaa sisältöä esim. death match ja kilpa-ajoista monen pelaajan pankkiryöstöihin. Muuta toimintaa ovat ainakin hitman, joissa pelaajat voivat palkata toisia pelaajia listimään muita pelaajia. 16 pelaajan moninpelissä voi myös vapaasti hengailla pelaajan omistamilla kiinteistöillä tai vaikkapa basejump kokoontumisissa. Rockstar Games myös ilmoitti lisäävänsä peliin sisältöä säännöllisesti.

Mitä mieltä olet tästä, pitäisikö pelin online osio julkaista samaan aikaan itse pelin kanssa? Ilmaise mielipiteesi kommentoimalla uutista.

Lähde: Gamespot

Add a Comment