Samsung Galaxy S8 Infinity-näytön avulla näet rajattomasti! #infinitydisplay

Uusissa Samsung S8 ja S8+ älypuhelimissa on nyt entistäkin suurempi näyttöpinta-ala verrattuna laitteen kokoon nähden, joka on siis uskomattomat 83 prosenttia puhelimen pinta-alasta, saat isomman näytön ilman isompaa puhelinta ja se on hyvän ergonomiansa takia mukava pitää kädessä.

Galaxy S8:n 5,8 tuuman Quad HD+ Super AMOLED -näytön pikselitiheys on huimat 570 ppi (pikseliä tuumalla) ja resoluutioltaan WQHD+ (2960×1440 pikseliä) jota virransäästömoodissa voidaan käyttää alhaisemmalla FHD+ -resoluutiolla.

Infinity display on myös kuvasuhteeltaan aiempaa laajempi 18.5:9 verrattuna tavanomaiseen 16:9 kuvasuhteeseen, joka mahdollistaa laajemman katselukokemuksen ja paremman moniajokokemuksen kuten esimerkiksi videon katselu ja internetin selaaminen samanaikaisesti.  Ei enää suuria reunoja laitteen ympärillä rikkomassa immersiota.

Yhdessä Infinite displayn ja valovoimaisen ja nopean kameran (12MP f/1.7 4K video) kanssa  tallennat ja katselet elämäsi hetket, myös ne hämärämmässä koetut rajattomammin ja kirkkaammin kuin ennen.

Add a Comment