Shadow of the Tomb Raider julkaisupäivä!

Square Enix on vihdoin julkistanut Shadow of the Tomb Raiderin eli vuonna 2013 alkaneen modernin Tomb Raiderin kolmannen osan ja sitä myötä myös uuden teaser trailerin, jonka voi katsoa alta.

Täytyy myöntää, että näyttää kyllä erittäin hyvältä, yhtä asiaa lukuunottamatta. Kyllä, aion maninita sen, eli ikävä kyllä Laran rinnat senkun pienenee pienenemistään, mistähän tuntemattomasta taudista mahtaa neiti kärsiä? Muuten Lara näyttä badassiltä tällä teaserilla, enkä malta odottaa, että pääsen pelaamaan tätä. Myöskin toivon, että peli menee takaisin synkempään ja raaempaan suuntaan mitä vuoden 2013 Tomb Raider -reboot oli verrattuna vuoden 2015/2016 Rise of the Tomb Raideriin. Ainakin mahkut on hyvät, koska tätä peliä ei ole Microsoft isoilla rahoillaan tällä kertaa ostanut.

Peli julkaistaan syyskuun 14. päivä 2018 PS4:lle, pc:lle ja Xbox Onelle. Switch-pelaajat siis jäävät nuolemaan näppejään, ainakin toistaiseksi, mikä on hyvä asia, että heikoimaksi lenkiksi ei sentään ole valittu vielä niin heikkoa lenkkiä kuten Switch. Pelistä saattaa jonkinlainen versio toki ilmestyä laitteelle myöhemmin.

One Comment

Add a Comment