Shadow of the Tomb Raider julkaisupäivä!

Square Enix on vihdoin julkistanut Shadow of the Tomb Raiderin eli vuonna 2013 alkaneen modernin Tomb Raiderin kolmannen osan ja sitä myötä myös uuden teaser trailerin, jonka voi katsoa alta.

Täytyy myöntää, että näyttää kyllä erittäin hyvältä, yhtä asiaa lukuunottamatta. Kyllä, aion maninita sen, eli ikävä kyllä Laran rinnat senkun pienenee pienenemistään, mistähän tuntemattomasta taudista mahtaa neiti kärsiä? Muuten Lara näyttä badassiltä tällä teaserilla, enkä malta odottaa, että pääsen pelaamaan tätä. Myöskin toivon, että peli menee takaisin synkempään ja raaempaan suuntaan mitä vuoden 2013 Tomb Raider -reboot oli verrattuna vuoden 2015/2016 Rise of the Tomb Raideriin. Ainakin mahkut on hyvät, koska tätä peliä ei ole Microsoft isoilla rahoillaan tällä kertaa ostanut.

Peli julkaistaan syyskuun 14. päivä 2018 PS4:lle, pc:lle ja Xbox Onelle. Switch-pelaajat siis jäävät nuolemaan näppejään, ainakin toistaiseksi, mikä on hyvä asia, että heikoimaksi lenkiksi ei sentään ole valittu vielä niin heikkoa lenkkiä kuten Switch. Pelistä saattaa jonkinlainen versio toki ilmestyä laitteelle myöhemmin.

One thought on “Shadow of the Tomb Raider julkaisupäivä!”

  1. Mun yks isoimpia ongelmia mun päässä on ollut käsittää sitä, että miksi meille ei ole annettu esimerkiksi lukiossa vaihtoehtoja. Tuntuu, että ainoa oikea tie on ollut aina yliopisto tai ammattikorkeakoulu. Tuntuu, että on jotenkin hävettävää mennä esimerkiksi ammattikouluun lukion jälkeen. Tällä hetkellä opiskelen vuoden kestävässä maksullisessa koulutuksessa, ja nyt rupean myös opiskelemaan aikuiskoulutuksessa matkailualaa ammattikoulussa, joustavasti työn ohella. Täytän tänä vuonna 21. Olen huomannut, että työnantajat arvostavat työkokemusta paljon, jota multa löytyykin jonkin verran jo ikääni nähden. Ja on totta, että työnantajat haluavat kouluttaa omiin tarpeisiinsa ja omiin tapoihinsa henkilöitä. Tämäkin saattaa kuulostaa yliopistotutkinnon väheksymiseltä, mutta sitä se ei ole. En vaan ymmärrä, miksi lukiossa ei ole kerrottu erilaisista vaihtoehdoista. Miksi ihmeessä on huono asia, jos välivuosi venyy, jos kuitenkin tekee jotain? Musta vuoden ja alle vuoden ammattiopiskelut kuulostaa ihanteellisilta. Sitä en myöskään ymmärrä Suomessa, että täällä pitäisi keskittyä yhteen uraan ja tulla kunnon ammattilaiseksi yhdessä asiassa. Se ei sovi myöskään kuvaamaan minua, joka olen kiinnostunut niin monesta asiasta. Musta on kivaa hankkia tieto/taito/kokemusta monesta eri asiasta. Se antaa erilaisia näkökulmia elämään. Olen puhunut. Anteeksi avautumiseni 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *