Shao Kahn vasaroi Raidenia ja Switch pelaa Mortal Kombatia

Viimeöiseen Suomen aikaan NetherRealm on jatkanut ensi viikon tiistaina 23.4. julkaistavan Mortal Kombat 11:sta hypetystä julkaisemalla ennakkotilaus/lataushahmosta Shao Kahnista pelikuvaa. Ensimmäiset viralliset pelikuvat nähtiin myös pelin Nintendo Switch -versiosta.

Vaikka onkin jo pitkän aikaa tiedetty, että legendaarinen pomotaistelija Shao Kahn tulee olemaan pelissä ilmaisena bonushahmona pelin ennakkotilaajille eli ns. pre-order bonuksena, niin nyt vasta pelin varsinaisen julkaisun alla saimme nähdä brutaalin Shao Kahnin vasaroineen moukaroimassa MK11:ssa.

Ottavana osapuolena on Raiden (edelleen kova halu sanoa Rayden, niinkuin opin sen back in the day tuntemaan), jolta ainoa oikea Kahn lyö pään perseeseen. Fatalityn lisäksi trailerilla nähdään luonnollisesti myös Shao Kahnin krushin blowt ja fatal blow. Trailerilla nähdään myös pari uutta kenttää sekä Raidenin Klassic-puku.

Shao Kahn lyö Raidenilta pään perseeseen! Ei nyt ihan kirjaimellisesti, mutta kuitenkin.

Sitten uutisen toinen osio eli se Nintendo Switch -pelikuva. Siitä nyt ei ole kauheasti sanottavaa. Luonnollisesti itse pelikuva näyttää simppelimmältä Switchillä ja vähemmän yksitysikohtaiselta. Mitään resoluutioarvioita en tässä nyt ala heittelemään. Pelin pitäisi kuitenkin pyöriä sen 60fps siellä missä se ratkaisee, eli itse matsien aikana.

Jos tuolla trailerilla olevat tarinaosuudet ovat Switchiltä, niin tulevat selkeästi käyttämään Switch-versiossa esirenderöityjä videoita, samaan tyyliin kuin viimeaikoina Hellblade: Senua’s Sacrificen Switch-versiossa, jonka muissa versiossa ne oli real-time.

En tosin ole satavarma onko ne real-time edes pelin muissa versiosssa. Joten joudumme odottelemaan vahvistusta pelin julkaisuun asti. Johon nyt ei ole enää kuin vajaa viikko tämän kirjoitushetkestä. Myönnän pienoisen ärsyyntymisen faktasta, että eivät voineet näyttää varsinaista Switch-kuvaa täydellä ruudulla. Alla vielä traileri.

Add a Comment