Shenmue III sai ensimmäisen trailerin

Gamescom 2017 -messuilta Kölnistä, Saksasta kantautuu lisää mielenkiintoista nähtävää ja tässä tapauksessa varsinkin kuultavaa. Eli tunnelmallinen ensimmäinen “pelikuva” -traileri alunperin E3-messuilla jo vuonna 2015 paljastetusta Yu Suzukin ja Ys Netin Shenmue III -pelistä.

Shenmue III ensimmäinen traileri

Näyttää todella tunnelmalliselta peliltä tähän asti. Musiikki on aitoa Shenmue-kamaa ja maisemat ovat upeat, mutta ihan pokerinaamalla ei pelkkää hyvää tästä trailerista kyllä voi sanoa. Varsinkin hahmojen kasvot kaipaavat kipeästi lisää työtä. Tällä trailerilla näyttää kun hahmoilla olisi naamarit päässä. Silmät ei tainnut liikkua yhdelläkään hahmolla lainkaan. Myös animaatiot muutenkin kaipaa selvästi lisää työtä ja toivottavasti huomattavia parannuksia onkin saatu aikaan julkaisuun mennessä, joka sekin siirtyi hiljattain tämän vuoden loppupuolelta ensi vuoteen eli vuoteen  2018. Peli on toistaiseksi tulossa vain pc:lle ja PS4:lle.

Shenmue III sai muuten myös hiljattain julkaisijan, joka on Deep Silver ja tämän myötä pelistä julkaistaan meidän kerälijöiden iloksi myös varsinainen fyysinen kopio myös Kickstarter/Slacker Backer palkinto-ohjelman ulkopuolella. Toivottavasti myös julkaisijan mukaantulo auttaa saamaan pelin nykystandardien tasolle graafisesti, varsinkin mitä noihin animaatioihin ja hahmojen kasvoihin tulee.

Peliä voi ainakin toistaiseksi vielä taloudellisesti tukea Slacker Backer -kampanjan kautta.

Lähde: Pelaajalehti

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *