Sponsoroitu video: Fysiikan lakeja uhmaavat videopelikampaukset

Oletko aina ihmetellyt millä ihmeen tavalla ne Japanilaiset animesankarit sekä myös videopelihahmot saavat ne hiuksensa pysymään mitä ihmeellisimmissä luonnonlakeja vastaan taistelevissa asennoissa?

Kaikki varmaan muistaa Cloud Strifen pelistä Final Fantasy VII alkuperäisellä PlayStationilla ja hänen kultaisen piikikkään kampauksen. Jotkut teistä varmaan muistaa myös Ashley Riotin Vargant Storysta. Yleensäkin videopeleissä näitä luonnonlakeja rikkovia kampauksia löytyy juurikin Japanilaisista roolipeleistä, varsinkin niistä vähän vanhemmista.

Animen edustajista voisi mainita vaikka Dragon Ball Z -sarjan päähahmon Gokun, jolla hiukset ovat päinvastoin fysiikan lakia, jota kutsutaan painovoimaksi. Pókemonista oma suosikkini on rakettiryhmä. Rakettryhmän Jessien kirkkaan pinkit hiukset nauravat nekin painovoimalle.

Myös taistelupelit, varsinkin ne Japanilaista alkuperää olevat kuten Tekken ja Street Fighter. Molempien pelisarjojen konkarit kuten Kazuya Mishimima, Jin Kazama sekä myös vanha pieru Heihachi, vaikka hänellä alkaa olemaankin se hiusmuoti enää vain ohimoilla pitävät pilkkanaan mahtavinta luonnonlakia eli painovoimaa. Entäs Paul Phoenix? Nuo hiukset nyt ei ainkaan ole sataprosenttisen luonnolliset! Tuon kyseisen hiusmuodin edustajista löytyy toinenkin tunnettu taistelupelikonkari, nimittäin Guile Street Fighterista. Tiedän, nyt sinulla soi päässä Guilen teemamusiikki koko loppupäivän!

Olet ehkä myös jossain vaiheessa ajatellut yrittää saada jonkun näistä tai monista muista tunnetuista kampauksista itsellesi esim. jotain tiettyä tilaisuutta, kuten cosplay-tilaisuuksia varten. Itse halusin jossain vaiheessa Kazuyan kampauksen, olihan se lempihahmoni Tekkenissä, ja on vieläkin, mutta mitkä ovat realistiset mahdollisuudet saavuttaa nämä uskomattomat hiustyylit? Kananmuna? Normaali muovailuvaahto ja pari purkkia hiuslakkaa perään?

Mitä jos olisi olemassa kätevämpi ja parempi tapa? Tapa jolla myös edellä mainitut kampaukset on toteutettu. Alla olevalla videolla esitellään hiusmuotoiluun tarkoitettua tuotetta, joka on erinomainen ainakin johonkin muuhun tarkoitukseen ja ilmeisesti myös hiusten muotoiluun.

Tämän postauksen tarjosi Wella, kuitenkin kaikki mielipiteet ovat minun omia.

Add a Comment