Sponsoroitu video: Pelimusiikki jokaiseen huoneeseen, Philips Multiroom

Tuli tuossa hommattua Super Smash Bros. Wii U:lle silloin, kun se julkaistiin. Hamikseni en saanut GameCube-ohjainadapteria samana päivänä, joten pelin varsinainen pelaaminen tyttöystäväni kanssa meni läskiksi, koska kumpikaan meistä ei innostunut ajatuksesta pelata Wii Remotella. Peli onkin ollut lähinnä itselläni musiikin kuuntelua varten tähän asti sekä nettipelimatsien vedonlyöntiä varten, joka on tällaisen Super Smash Bros. tulokkaan mielestä ehkä jopa hauskempaa, kun itse pelin pelaaminen.

Siitä päästäänkin aiheeseen eli siihen musiikin kuunteluun, kun peli kerran sisältää lukemattomia tuttuja ja vähemmän tuttuja Nintendo-biisejä. Innostuin oikein kunnolla kuuntelemaan näitä. Peli sisältää siis joitakin alkuperäisiä chip-tune tyylisiä alkuperäisiä sävellyksiä vanhoilta konsoleilta sekä myös enimmäkseen uudelleen miksattuja versioita legendaarisista biiseistä, kuten Metroid, Super Mario Bros. jne. -teemoista.

Harvoin kuuntelen musiikkia näin intensiivisesti, että kun ruokaa tehdessäni keittiössä ollessani halusin jatkaa musiikin kuuntelua, joten jouduin vain turvautumaan ruuvaamaan äänentoistojärjestelmääni isommalle toisesta huoneesta, jotta kuulin sen keittiööni asti. Tämä ei varsinaisesti ole ongelma tällaisessa pienehkössä kerrostalohuoneistossa, mutta ajatellaan jos asuisin isossa kahden kerroksen omakotitalossa, niin sellaiseen tämän videon äänentoistojärjestelmän asentaminen voisi olla ihan paikallaan.

Pidän ajatuksesta musiikin langattomasti lennättämisesti talon jokaiseen kolkkaan, huudattamatta sitä missään ylikovalla. Ilmeisestikin tämä kuitenkin vaatii Spotify Connect -toiminnon käyttämistä, joten esim. Nintendo-musiikin kuuntelu Wii U:lta suoraan voi jäädä haaveeksi tällä systeemillä. Kuitenkin on olemassa tapoja saada ne biisit sinne Spotify-kirjastoon paikallisesti.

Sanoisin että jos asuisin isommassa talossa, niin harkitsisin vakavasti tällaisen äänentoistosysteemin asentamista. Siitä huokuu aidosti 2010-luku. Kuitenkin pääsääntöisesti nykyään kuuntelen kaiken musiikkini Spotifyista kuitenkin. Vielä kun palvelun musiikkitarjonta laajenisi jonkun verran. Esimerkiksi juurikin videopelimusiikkitarjonta voisi olla aika paljonkin kattavampi.

Kannattaa katsoa video alta Philipsin multiroom-äänentoistojärjetelmästä.

Tämän postauksen tarjosi Philips, kuitenkin kaikki mielipiteet ovat minun omia.

Add a Comment